Opis wakacji

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hej! Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś przetłumaczył na język niemiecki w czasie perfekt! Z góry bardzo dziękuję!  Na początku wakacji pracowałam. Pracowałam w sklepie odzieżowym. Czas mijał mi bardzo miło. Po pracy spotykałam się z przyjaciółmi. Często spacerowaliśmy i jeździliśmy na rowerze. Gdy nie było pogody chodziliśmy do kina. W lipcu pojechałam do dziadków. Pomagałam babci w robieniu przetworów na zimę. Gdy miałam wolną chwilę czytałam książkę. Czas minął mi bardzo szybko. Po powrocie do domu miałam dużo wolnego czasu. Odwiedzałam kuzynów, z którymi grałam w piłkę i gry planszowe. W sierpniu wraz z rodzicami pojechałam nad morze. Była piękna pogoda. Chodziliśmy na plażę, opalaliśmy się i kąpaliśmy się w morzu. Wieczorami chodziłam na lody i gofry. Poznałam wielu wspaniałych ludzi z różnych stron Polski. 14 sierpnia pojechałam na tydzień do Poznania. Jest to piękne miasto. Zwiedziłam wiele kościołów, Stary Rynek. Najbardziej podobała mi się palmiarnia. Znajduje się tam wiele niesamowitych roślin. Gdy wróciłam do domu, odwiedziła mnie kuzynka. Razem chodziłyśmy pływać nad jezioro. Niestety wakacje bardzo szybko minęły i trzeba było wróci do szkoły.