napisz jak spędziłeś święta .. 8-15 zdań

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

witam czy mógłby mi ktoś to przetłumaczyć to najprościej jak się da ... (nie wiem co jeszcze mogę napisać o tych świętach )lub jak ktoś ma pomysł na napisanie czegoś takiego to niech napisze swoje i przetłumaczy
Moje święta spędziłem w domu. Ja ubieram choinkę ,wieszam bombki i zakładam światełka. w wigilie pomagałem mamie przygotowywać potrawy. Następnie dzielimy się opłatkiem i zasiadamy do stołu. Na stole jest 12 potraw. Moja ulubiona potrawa są pierogi.Po kolacji otwieramy prezenty. Następnie o 24.00 idziemy do kościoła na pasterkę. po powrocie z pasterki kładziemy się spać.
kategoria: Nauka / grupa: Pomoc językowa - tłumaczenia
Ty tłumaczysz, a ktoś pomaga.
mój niemiecki jest na mniej niż podstawowy .. jest jakiś temat w którym ktoś by mi to przetłumaczył ?
No, to musisz iść do innego działu, albo poszukać pod guziczkiem "Szukaj".
Ale, wydaje mi się, że nie wiesz, jak się "szuka"...
mógłbyś mnie pokierować do którego działu mam iść z prośbą o przetłumaczenie ?
Do działu "otwórz łebek i rusz grubom dupcie".
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego