Przetłumaczenie zdań dotyczących sportu .

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mógłby mi ktoś przetłumaczyć te zdania na język niemiecki? byłabym bardzo wdzięczna ! :((

1. Reszta uczniów dostanie na pocieszenie cukierki.
2. Ona trzyma w ręce pluszaka , bukiet kwiatów oraz flagę swojego kraju. Znajduję się na boisku sportowym. Występuje ona na zawodach w lekko atletyce. Ubrana jest w strój sportowy.
3. W moim życiu sport pełni bardzo ważną rolę.
4. Miesiąc temu brałam udział w zawodach sportowych w lekko atletyce. Zawody te odbyły się z Krakowie. Wygrałam wszystkie konkurencje i zajęłam pierwsze miejsce. Otrzymałam złoty medal i puchar.
kategoria: Nauka / grupa: Pomoc językowa - tłumaczenia
Ty tłumaczysz - ktoś pomaga.
btw. przejrzyj te zdania najpierw po polsku, co?
ślepa jesteŚ że to jest "BRAK WKŁADU WŁASNEGO""?
A, ty jeszcze ślepsza? To było 5 dni temu. Ty rozdziawiasz jadaczkie dopiero dzisiaj. Nie widzisz, ślepaku, że ciebie przeniesiono?
ślepaku a z Twoja jadaczką co się stało?co nie rozdziawiło jej?
Nie!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia