Carl Sternheim Die Hose POMOCY !

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam do napisania prace pod tytulem Komische Elemente im Drama Die Hose von Carl Sternheim. I mam wielki problem, bo nie wiem co w tej pracy wiecej napisac poza tym ze Luise Maske na samym poczatku ksiazki zgubila majtki... w internecie kompletnie nic nie moge znalezc... co moge tam napisac zeby zapisac 5 stron ? (nie moge pisac streszczenia ksiazki ani nie moge pisac zyciorysu autora) Bardzo bym byla wdzieczna za wszelka pomoc

Pozdrawiam :)
To chyba czytaliśmy nie to samo. A może mam lepsze poczucie humoru?
Na temat zgubionych majtek Luizy mogłabym napisać po niemiecku na pewno co najmniej 15 stron.
Czucka Eckerhard pomoże ci w napisaniu życiorysu autora.. Rusz się!
ale ja nie moge napisac nic na temat zyciorysu autora wlansie.... to co bys takiego napisala o tych majtkach na 15 stron niby? lac wode zawsze mozna ale to maja byc konkrety :P
Jak zawsze możne lać wodę, to polej o tych majtkach na jedną stronę. Ale...
po niemiecku.
Propozycja:
1 strona zawiera 36 wierszy
1 wiersz zawiera 55 znaków (łącznie ze spacjami)
irkamozna piszesz mi takie rzeczy ktore wiem :P moze napisalabys cos na temat tresci ksiazki, a nie ile znakow znajduje sie na 1 stronie :P
Książka jest fajna. Warto ją przeczytać. Mam ją za ciebie przeczytać? Ciekawocha... Ile dajesz?
hahaha czyli nawet jej nie przeczytalas i mowisz ze o majtkach luizy moglabys napisac co najmniej 15 stron ? eh :P
Cytat: sylwusqa222
hahaha czyli nawet jej nie przeczytalas i mowisz ze o majtkach luizy moglabys napisac co najmniej 15 stron ? eh :P

Do tej pory nie widzę problemu napisać 15 stron na ten temat.
Bo pisać, to trzeba umieć.
kazdy sie wymadrza ale zadnych konkretnych wskazowek nie moze udzielic..
Cytat: sylwusqa222
kazdy sie wymadrza ale zadnych konkretnych wskazowek nie moze udzielic..

Konkretna wskazówka:
weź sie wreszcie za robotę!!!
żal
...że co...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa