Potrzebuje kilku zdań na poniższe pytania

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę opisać poniższą ilustracje(link poniżej) oraz odpowiedzieć na pytania
Każde pytnie musi być z lekka rozpisane. Jesli to nie problem

1:was sagt die frau zu den kindred?
2: wie wichtig ist der sport in inherm Leben?
3. Beschreiben sie ein ereignis an dem sie oder ihre freunde teilgenommen haben?

http://imageshack.us/photo/my-images/526/5[tel].jpg/
edytowany przez menfis: 19 kwi 2012
Pytania sa napisane po nie-miecku!
no bo maja byc po niemiecku. bo to praca na niemiecki;:) i odp tez po niemiecku. tam jest napisane że"pytania maja byc rozpisane" a miało byc
odpowiedzi muszą być z lekka rozpisane"
edytowany przez menfis: 19 kwi 2012
Cytat: irkamozna
Pytania sa napisane po nie-miecku!
Oh ah eh...

Chyba nie zrozumiala i sie obrazila :(
nie znam tlumaczenia.
Cytat: menfis
nie znam tlumaczenia.

Tu sie o to rozchodzi, ze to co napisalas ni jak sie ma do niemieckiego...
1: Was sagt die Frau zu den Kindern?

2: Wie wichtig ist der sport in Iherm Leben?

3: Beschreiben Sie ein Ereignis an dem Sie oder ihre freunde teilgenommen haben.

Poprawiłem
edytowany przez menfis: 20 kwi 2012
Cytat: menfis
Iherm Leben

Czy poza tworzeniem zaimka dzierzawczego do 4 os. l. mn planujesz cos napisac ?
Czy slabo z czasem u Ciebie ?
tzn: potrzebowałbym to na jutro. U mnie cholernie słabo z niemieckim. Zawsze angielskiego sie uczyłem. a teraz pierwszy rok niemieckiego. i i guzik wiem;/
Brak wkładu własnego
Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.
ja nawet nie wiem jak to zacząć w tym cały problem:D

1: Was sagt die Frau zu den Kindern?
Eine Frau erklärt den Kindern über den vorherrschenden Bedingungen auf den Pisten. Was Sie nicht tun und was nicht. Es lehrt sie die Grundlagen des Skifahrens. Es zeigt ihnen, dass die Strecke zu gehen, und was im Notfall zu tun ist. Sie wurden auch erläutert die Grundzüge der Ersten Hilfe. im Falle eines Unfalls.
2: Wie wichtig ist der sport in Iherm Leben?
Sport in meinem Leben, nicht die Hauptrolle spielen. Als ich klein war, und ja, ich verbrachte viel Zeit Fußball spielen und Fahrrad fahren. Jetzt habe ich keine Zeit dafür. Aber wenn ich Zeit hätte, würde ich wahrscheinlich darauf zurück.
3: Beschreiben Sie ein Ereignis an dem Sie oder ihre freunde teilgenommen haben
Beschreiben Sie die Veranstaltung? Ich werde wypadak Radfahren mit seinem Freund zu beschreiben. Wir fuhren mit dem Fahrrad neben einander, als plötzlich der Wind wehte und warf uns zusammen. Was kommt als nächstes war es nicht zu erklären, denke ich. Schmerz und Leid.
3: Opisz obrazek
Auf dem Bild sehe ich eine Frau, die vor der Gruppe von Kindern. Sie sind im Ski-Anzügen.
Das Wetter ist trübe. Die Kinder haben die gleiche Farbe Kleid.
Vielleicht lernen die Kinder ein Ski sc
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia