Krótka wypowiedz

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Znalazłeś/łaś pracę wakacyjną i musisz odwołać swoją wizytę u znajomej w Lipsku.
Napisz do niej krótką wiadomość.
• Poinformuj ją o podjęciu pracy wakacyjnej.
• Napisz, dlaczego ta praca jest dla Ciebie ważna.
• Wyraź żal z powodu odwołania wizyty.
• Zaproponuj inny termin swojego przyjazdu.

Mam problem z krótką wypowiedzią, mógłby ktoś napisać przykładową wypowiedz ?:)
Wyrażam żal. Ja nic dzisiaj nie robię (piwo urealniane na bieżąco)).
Cytat: irkamozna
Wyrażam żal. Ja nic dzisiaj nie robię (piwo urealniane na bieżąco)).

:(
komisch ist daran nur, dass

1. nicht alle deine gelöscht werden und
2. die von dem seltsamen Chamäleon irka-nie-może (oder so) stehen bleiben, bo:
Cytat:
no irkamozna nigdy nie pisze zbyt mądrze...
Cytat: Tamod
PS. Misch dich nicht ein!

Ach? Tamod und ircy-można in trauter Zweisamkeit? Dann will ich nicht stören.
Moglibyście mi pomóc z tą krótką wypowiedzią ? :)
Nie widzisz, że to jest po prostu zbyt trudne zadanie?
:/
:-O
Hallo meinen liebe Freundin. Est tut mir leid aber wir konnen nicht in diesem Sommerferien zusammen gesegen :( Ich bin ein Arbeit gefunden, und ich muss zu ihn gehen immer jeden Tag. Es ist mich wirklich leid. Wir konnen in anderen daten zu sehen oki? Mit Herzlischen grussen Deine Nutte.
jurek, czy ty wiesz, co ty piszesz? Dokładnie wiesz?
na dopuszczający bedzie, chce niech dopieści
Cytat: jurekk1239
na dopuszczający bedzie, chce niech dopieści
niech se sam dopiesci, bzdury piszesz i tyle. Najgorszy polski nauczyciel wywali cie z tym tekstem na zbito morde.
Pytam jeszcze raz, czy wiesz, co ty piszesz?
edytowany przez irkamozna: 06 maj 2012
wiem co piszę, jest kilka chohlików, ma słownik to niech skorzysta, wstawi sobie ten Lipsk i usunie brzydkie słówko, myślisz że ten mój twór nie jest warty oceny dopuszczającej?
Cytat: irkamozna
Pytam jeszcze raz, czy wiesz, co ty piszesz?

to chyba pytanie retoryczne :)
chohlików?- pewnie alkoholików, to są bzdury bezdenne.Twój twór, to jest po-twór!
Takiej pomocy tutaj nie potrzebujemy. Du fersteje, was meinen?Nixa fersteja, dann musen lerne weiterstgehendest.
kopersuszu,,,,,,,,,,,, nie przejmuj się niepotrzebnymi wpisami ireneusza jest po kilku piwach dziś , masz to korzystaj
Cytat: jurekk1239
kopersuszu,,,,,,,,,,,, nie przejmuj się niepotrzebnymi wpisami ireneusza jest po kilku piwach dziś , masz to korzystaj
On ma rację: na bezbabiu i słoń baba.
Ja mogłabym ci jeszcze kilkadziesiąt przypadkowo pozlepianych niemieckich literek zaproponować, ale piwo nie daje mi szans na to. jurekk1239 robi licencjat w Pcimiu Centralnym i jest bardzo dobry z Niemca. Po prostu mu zaufaj, to i ciebie przyjmą na studia. Zamknij oczy i sruuuuuu... jurek i bez piwa bredzi głodne farmazony, ciekawe, co on bierze?

btw. kopersuszu, polazłeś z tym do pejsatych? To bardzo wielki błąd. Oni cię zgnoją totalnie. Zobaczysz, to jest fajne forum. Zabawa na stodwa. Ale, sam chciałeś. Nie chciałeś słuchać jurka i sam "dopieścić".
http://forum.gazeta.pl/forum/w,516,135643927,135643927,Krotka_wypowiedz.html
edytowany przez irkamozna: 06 maj 2012
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego