Prosze o zrobienie tych zadań bo jutro mam cięzki spr

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

zad 1Ułóż zdania z wenn
1.Tina ist Wirklich gut in Englisch. Sie kann Dolmetscherin werden.
2. Petra trainiert sehr fleiBig. Sie kann Sportlehrerin werden.
3.Andreass spielt sehr gut Klarinette. Er kann als StraBenmusikant jobben. 4.Timo will viel Geld verdienen. Er muss Manager werden.
5. Karola will als Model arbeiten. Sie muss die richtigen Leute kennen lernen. 6.Markus will Arzt werden. Er mustt Medizin studieren.
zad 2 Podaj 4 odpowiedzi na to pytanie :
Was kann man nach der Schule machen?
zad 3 odpowiedz na pytania
: 1. Was móchtest du werden, wenn du groB bist?
2. Was macht eine Polizistin? Wie findest du ihre Arbeit?
3.Welchen Beruf findest du uninteressant? Warum?
4.Was ist fur dich ein idealer Ferienjob?
dobre!
ale że co?
Cytat: filipek040796r
ale że co?

twoje przekonanie, że ktoś to zrobi za ciebie
Gdyby filipek miał wyrozumienie, to zrozumiałby, że ja muszę jutro oddać mocz. A, to jest ważniejsze dla mnie aniżeli jakieś, czyjeś "spr". Od tego zależy moje życie. Muszę pić dużo, baaaardzo dużo piwa.
Inaczej nie mogę jutro oddać moczu! Jasne?
dzięki za zrobienie . Widać że tu ludzie baardzo pomagaja ....... ale i tak dostałem z tego 5 także WILEKIE DZIĘKI......
Moje gratulacje! Chętnie pomogliśmy.
Cytat: filipek040796r
dzięki za zrobienie . Widać że tu ludzie baardzo pomagaja ....... ale i tak dostałem z tego 5 także WILEKIE DZIĘKI......

ciekawe za co!
Przecież dostał piątkie, czy nie? Znowu buja?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego