Prosze o przetułmaczenie. :/

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witajcie, 28 serpnia mam poprawke z jezyka niemieckiego i prosiłbym aby ktos petułaczył i te zdania na jezyk niemiecki.

1. Moję Wakacje mineły mi bardzo szybko. Wiekszosc czasu spedzałem na Dworze z kolegami Ale były tez takie chwile gdy siedziałem w domu i się nudziłem.

2. Dziendobry. Chciałbym zamówic Zupę poidorową, na drugie danie Ziemniaki i mieso a do picia szklanke wody. Jeśli moge prosic to rachunek odrazu?? [...] Dziekuje.

3. Na Wsi można robic bardzo dużo żeczy takich jak chodzenie na spacer, jeżdżenie rowerem lub chodzenie na basen.

Dziekuje.
Od kiedy pisze się wakacje, dworze, dziendobry, zupę, ziemniaki iinne z dużej litery?
Od kogo zerżnęłaś te zdania? (kopiuj i wklej?)
btw1. Poprawka, to twój problem. Nie nasz.
btw2. Zaproponuj coś. To dział pomocy. Gdzie ci pomóc? Gdzie się zacina?
btw3. Nie odrabiamy za ciebie. Kapuji?
edytowany przez irkamozna: 09 sie 2012

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka