Bardzo proszę o przetłumaczenie tekstu MOJE WAKACJE

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o przetłumaczenie

Wakacje spędziłem nie tylko w lublinie , ale też w Rzymie.
W Lublinie w czasie mojego pobytu była ciepła słoneczna pogoda . Na początku lipca chodziłem na basen oraz skorzystałem z oferty zobaczenia polskiego koszykarza grającego w NBA Marcina Gortata , który był na Hali MOSiR gdzie uczył małe dzieci koszykówki .
Inną atrakcją w Lublinie był Jarmark Jagielloński . W czasie jego trwania można było posmakować kuchni regionalnej ,wybić własnoręcznie monetę , ozdobić naczynie gliniane , wytworzyć papier , posłuchać opowieści o dawnych zawodach , posłuchać i obejrzeć zespołów ludowych z Polski , Litwy , Ukrainy , Białorusi oraz obejrzeć pokaz rycerski. Inną atrakcją dla mnie było pójście do kina i na mecz żużlowy z kolegami .
Innym miastem w którym spędziłem wakacje był Rzym . W Rzymie wypoczywałem zwiedzając zabytki i kulturę starożytnych rzymian. Wypoczywałem też nad Morzem kąpiąc się w Morzu Tyberiackim oraz próbowałem owoców morza i Kuchni włoskiej .Byłem zachwycony różnymi Fontanami i strumykami w posiadłości rzymskiej w Ti viol . byłem też w kilku galeriach Handlowych
Jaka szkoda że te wakacje już się skończyły .
Nie tłumaczymy.
Masz trzy dni czasu na reakcję. Potem jest po rybach.
Sooo, das haben wir erledigt.
Ich verbrachte die Ferien nicht nur in Lublin, sondern auch in Rom.

In Lublin, während meines Aufenthaltes war das warme, sonnige Wetter. Anfang Juli, ging ich in den Pool und nahm das Angebot an polnischen Basketballspieler in der NBA Marcin Gortat, der in der Halle war, wo er kleine Kinder basketball MOSIR sehen.

Eine weitere Attraktion war die Lublin Jagiellonen Fair. Zu seinen Lebzeiten konnte die lokale Küche zu probieren, knock eigene Münze, schmücken einen Tontopf, legen Sie das Papier, lauschen Sie den Geschichten von alten Ereignissen, hören und sehen Folk Polnisch, Litauen, der Ukraine, Weißrussland und die Show des Rittertums. Ein weiteres Highlight war für mich zu den Filmen und dem Spiel Schlacke mit Kollegen gehen.

Eine andere Stadt, wo ich verbrachte meinen Urlaub war Rom. In Rom ruhte die Erkundung der Sehenswürdigkeiten und die Kultur der alten Römer. Sea ruhte ein Bad im Meer und versuchte Tyberiackim Meeresfrüchte und italienische Küche. Verschiedene Fontanami Ich war erfreut und Bäche in den römischen Besitzungen in Ti viol. Ich habe mit mehreren Galerien und Handelskammer war

Was für eine Schande, dass der Urlaub vorbei ist.
Tym bardziej nie poprawiamy translatora google.
https://niemiecki.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa-sprawdzenie/225421#post1423226
Nie rub burdlu na forum!
Sooo, das haben wir erledigt...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka