Pocztówka z wakacji.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam ! Mam za zadanie napisac pocztówke z wakacji a mianowicie z gór. Treść zadania: Jesteś na wakacjach w górach. Napisz pocztówkę do rodziny u której mieszkalaś na kursie językowym w niemczech. Opisz miejsce w którym jesteś, opisz pogodę, wyraź zadowolenie z pobytu. (byle nie z zakopanego bo jestem z okolic ;)) Dziękuje za pomoc. A i wazne żeby było dużo opisów pogody, krajobrazu. I niezbyt wyszukane słownictwo, bo to poziom podstawowy ;)
Cytat: poziomkova
Witam ! Mam za zadanie napisac pocztówke z wakacji a mianowicie z gór. I niezbyt wyszukane słownictwo, bo to poziom podstawowy ;)
No, to pisz!
Jak masz pisać coś takiego to sobie oszczędz. Chyba jasne ze prosiłam o pomoc

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa