"Witam!
Jestem (imię), mam (wiek) lat i jestem wielkim fanem Borussi Dortmund. Podziwiam Was za sukcesy, które odnieśliście w tak krótkim czasie. Od pewnego czasu zbieram autografy znanych sportowców. Prosiłbym o autografy piłkarzy klubu, szczególnie zależy mi na autografach: Roberta Lewandowskiego, Łukasza Piszczka, Jakuba Błaszczykowskiego i Marco Reus’a. Do listu dołączam kupon międzynarodowy i kopertę zwrotną z moim adres. Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów w następnym sezonie!
Szymon z Polski."
Jestem (imię), mam (wiek) lat i jestem wielkim fanem panów Kliczko. Podziwiam Was za sukcesy, które odnieśliście w sportach walki. Od pewnego czasu zbieram autografy znanych sportowców. Prosiłbym o autografy Wladimira i Witalija Kliczko. Do listu dołączam kupon międzynarodowy i kopertę zwrotną z moim adres. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów!
Szymon z Polski"
Jestem (imię), mam (wiek) lat i jestem wielkim fanem sportów zimowych Podziwiam Was za sukcesy, które odnieśliście w tak krótkim czasie. Od pewnego czasu zbieram autografy znanych sportowców. Prosiłbym o autografy austriackich gwiazd sportów zimowych. Do listu dołączam kupon międzynarodowy i kopertę zwrotną z moim adres. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Szymon z Polski.
NIE CZEPIAĆ SIĘ BŁĘDÓW JĘZYKOWYCH :P