Krótka Wypowiedź - Pilne proszę o pomoc.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, wszystkich, mam prośbę do was czy mógłby mi ktoś napisać 3 krótkie wypowiedzi z j. niemieckiego?

oto treść:

2. Napisz list do biura informacji turystycznej i zarezerwuj noclegi dla grupy, z którą wybierasz się do Berlina:
- termin pobytu
- uczestnicy
- ilość noclegów
- standard hotelu, który was interesuje

3. Napisz do wydawnictwa krótki list z prośbą o książkę, w którym
- przedstawisz się
- poprosisz o przesłanie książki na twój adres
- zapytasz o formę płatności
- z góry podziękujesz za pozytywne załatwienie twojej prośby

Bardzo proszę o napisanie :)
Pilnie tego potrzebuję
Nie.
why?
Sama jesteś why.
Pomoże ktoś?
Cytat: fastrets
Pomoże ktoś?

why?
Cytat: fastrets
Pomoże ktoś?
Przecież pisałem już. Polski nie jest twoją mocną stroną?
Osobniki " niuniel", "MysteryMan" chyba działaj razem widze ze na kazdym kroku potrafią zepsuć komuś dzień. BRAWO. !!! "fastrets" nie przejmuj się prawda jest taka że nie potrafią robić nic innego jak denerwować innych spokojnych w przeciwieństwie do nich ludzi.
Cytat: Wedel885
Osobniki " niuniel", "MysteryMan" chyba działaj razem widze ze na kazdym kroku potrafią zepsuć komuś dzień. BRAWO. !!! "fastrets" nie przejmuj się prawda jest taka że nie potrafią robić nic innego jak denerwować innych spokojnych w przeciwieństwie do nich ludzi.
a, ty nie umisz niemca i brzydka jesteś, jak Baba z Jagą.
Cytat: niuniel
brzydka jesteś, jak Baba z Jagą.

ach te kompeksy u dziewczyn (Papuertüte auf den Kopf und los gehts!)
hu hu oh a skąd wiesz jak wygladam/ chciałbys. Prostota w was to podstawa i na tym sie u was konczy. I koncze te dziecinade bo naprawde uśmiałam się z was jak nie powiem co...
Cytat: Wedel885
hu hu oh a skąd wiesz jak wygladam/ chciałbys. Prostota w was to podstawa i na tym sie u was konczy. I koncze te dziecinade bo naprawde uśmiałam się z was jak nie powiem co...
Jak to? Wiadomo, jak Wedel wygląda. Trzeba TOBIE to opisywać? Prostata nie ma z tym nic wspólnego. A, konczyny, to twoja rzecz.
Przynajmiej naśmiałaś się do syta z twojej własnej głupoty.
Masz już papierowy worek? Tzw. Kuck?
Temat przeniesiony do archwium.