Witam serdecznie:
Bardzo proszę o tłumaczenie poniższego teksu. Z góry dziękuję za pomoc :)
Witam serdecznie. Udałem się do salonu Citroena, gdzie uzyskałem ogólną informację na temat modelu C-Crossera, oraz konkretnie odnośne mojego Auta. Po podaniu nr VIN auta Pan z salonu powiedział, że każdy model C-Crossera jest w standardzie wyposażony w pasy bezpieczeństwa w 3 rzędzie siedzeń i nie ma innej możliwości jego zakupu, (dodam jeszcze że taką samą informację uzyskałem telefonicznie dzwoniąc do serwisantów Citroena w Polsce). W załączniku przedstawiam wykaż z którego wynika, że auto jest 7 osobowe i tak zostało zarejestrowane, a co za tym idzie powinno posiadać wszystkie pasy bezpieczeństwa. Koszt nowych pasów w salonie Citroena to jak widać w załączniku niecałe 280 Euro. Czuję się wraz z Żoną oszukany przez Pana, gdyż nie uprzedził Pan Nas o braku pasów, a na dodatek mam wrażenie, że okłamał Nas Pan drugi raz, twierdząc że poprzedni właściciel zakupił auto bez pasów bezpieczeństwa. W związku z powyższym proponuję, aby Pan pokrył zakup nowych Pasów, wtedy wraz z Żoną będziemy zadowoleni z dokonanego zakupu , a umowa kupna sprzedaży będzie zgodna z prawdą. Proszę o pilną odpowiedź w tej sprawie. Z poważaniem....