pogoda

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

mam prosbe moglisbyscie mi to przetlumaczyc.. tylko jak mozna jak najszybciej bo zalezy mi na tym.. a mam to napisac na jutro wiec bede bardzo wdzieczna... i z gore bardzo i to bardzo dziekuj.. :**** a o to tekst... :
Dzisiaj bedzie w calej Polsce bezdeszczowo ale z opadami sniegu. Zachmurzenie bedzie bardzo duze. Temperatury wachaja sie pomiedzy 0-10 stopni Celsjusza. Na polnocy ok. 5st.C, a w poludniowej Polsce chlodniej bo ok.0st.C. Na polnoc od Warszawy moga pojawic sie silne porywiste wiatry. Natomiast na poludniu Polski wieksze przejasnienia. Prosimy kierowcow o szczegolna uwage na drogach. A pogode na najbilzsze dni zapraszam o godzinie 18.00. Dziekujemy za uwage.
prosze Was pomozcie mi... to wazne... :*
Heute wird es in ganz Polen regenfrei aber mit Schneeschauern.
Es wird sehr stark bewölkt.Die Temperaturen bewegen sich zwischen 0-10
Grad Celsius. Im norden circa 5 Grad C und im Süden Polens
kälter, da circa 0 Grad C. Im Norden Warschaus können starke und stürmische Winde auftreten. Im Süden Polens dafür grössere Aufhellungen.
Wir bitten die Fahrer um besondere Vorsicht auf den Strassen. Das Wetter für die nächsten Tage lade ich um 18.00 Uhr ein. (?) Danke für Ihre Aufmerksamkeit.
bardzo i to bardzo dziekuje :*
blagam was napoiszcie mi jka najszybciej pogode po niemicku ( ale napiszcie po niemicku i po polsku zeby wiedziual co to znaczy) na caly tydzien jakiegos miasta... tylko podajcie tez jakiego nie zakrutkie nie za dlugie.. balgam potrzebuje to dzis jak najszybciej balgam blagam blagam pomuzcie :(
blagam bardzo to potzrebuje balgam szybciej :'(
mozecie przetlumaczyc mi to : w nastepnym dniu jak i przez 5 dni bedzie bez opadow deszcze a ni sniegu. bedzie w miare slonecznie temperatur pomiedzy 0-15.kolejny czyli 7 dzien bedzie caly czas bez przerwy mocno spypac snieg a temperatura bedzie miedzy -10 ,a 5.
potrzebuję jak najszybciej.. tzn na dziś pogodę pogody (proszę o przetłumaczenie na niemiecki)

Dziś jest czwartek 10 czerwca, imieniny: Diany i Małgorzaty. Polska znajduje się w strefie wyżów. Ciśnienie wynosi 1005 hPa. Nad morzem jest słonecznie i wietrznie, temp. wynosi od 20 do 23* C w Gdańsku. Na śląsku pada deszcz- ludzie zmagają się cały czas z powodzią, temp. wynosi 17*C. Na wschodzie i centrum kraju będzie świeciło słońce z przelotnymi opadami deszczu, temp. wynosi od 23*C w Poznaniu, do 27*C w Warszawie..

BŁAGAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ..!!!!
Nike, to nie jest twój post, czego się mieszasz do obcych postów. Spiesz się powoli. Pośpiech jest wskazany podczas łapania pcheł. jak spałaś do dzisiaj, to i tak ci już nic nie pomoże. Poganiać, to ty możesz mamusię i tatusia w domeczku, boś przecie bezstresowo wychowana. Ja też- ja też...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa