opis przyjaciela

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prosze was!!!! Na czwartek musze napisac opis swojego przyjaciela a mnie nie bylo w szkole i nie wiem jak to przetlumaczyc a dla naszej pani nie ma czegos takiego ze nie przetlumacze tekstu.... Jeszcze raz bardzo prosze jak mozna to na srode dzieki z gory papa

Moja najlepsza przyjaciolka jest Marta. Jest blondynka o niebieskich oczach. Bardzo milo spedza mi sie z nia czas. Uwielbiam jej towarzystwo. Siedze z nia w lawce i swietnie sie rozumiemy. Nie wiem co ja bym bez niej zrobila. Zawsze potrafi mi poprawic humor, gdy jest mi zle.
Meine beste Freundin heiBt Marta.Sie hat blaue Augen and blonde Haare.Sie ist viele inteligent,nett und sympatisch.Wir mogen uns sehr.Wir vertrauen uns and das ist in der Freundschaft wichtige.Wir sind unzertrennlich und haben keine Geheimnisse.Inzwischen gibt es keine Peinlichkeiten und keinen Streit.Ich denke,dass Marta die beste Freundin auf der Welt ist.

Pisalam zad.na taki sam temamt rok temu i przpisalam je z zeszystu.dostalam za nie5wiec powinno byc dobrze.niejest to przetlumaczone tak jak prosilas.jednak sa tam wyrazenia typu niemamy przed soba tajemnic lub jestesmy nierozlaczne.niema pomiedzy nami zadnuch klotni,uafamy sobie itp.mam nadzieje ze jest to dobrze
dzieki serdeczne..... :):):):)

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia