Prosze o przetłumaczenie tekstu! (b. pilne)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

To tak, musze napisać list do koleżanki z niemiec, prosze o przetłumaczenie. Zalezy mi na czasie. Z gory dzieki

Czesc Monika

Najpierw chciałem podziękować ci za list. 17 Czerwca 2005r. miałem urodziny. Zaprosiłem na nie rodzine i przyjaciół. W przygotowaniu przyjęcia pomogła mi mama, upiekła dla mnie tort,ciasta, przygotowała uroczystą kolacje, zrobiła sałatkę, i pomogła mi przygotować mój pokój. Urodziny zaczęły się o 18, wszyscy których zaprosiłem przyszli, była muzyka, dużo dobrego jedzenia, oglądaliśmy filmy, tańczyliśmy, graliśmy na komputerze i także wyszliśmy na chwile na dwór.
Urodziny skończyły się o 11 w nocy. Bardzo mi sie podobała, było fajnie i jestem zadowolony. W przyszłym roku również organizuje swoje urodziny, i chciałem cie na nie zaprosić. Mam nadzieje, że będziesz i będziemy się miło bawić.

Pozdrawiam i do zobaczenia
Tomek
śmieszysz tylko ludzi swoimi postami samemu aż tak trudno ruszyć główką? Nie bój się to nie boli....
nawet sie nie wysilaj, bo ci nawet tego nie sprawdza!!!
Jak przejjrzysz forum to zobaczysz ile jest takich postów ludzie raczej bez problemu sprawdzają, ale pisać za kogoś to lekka przesada

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa