Wie soll ein wahrer Freunde sein?

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Potrzebuje prace na temat Wie soll wahrer Freunde sein? 120-150 słow ale żeby parca nie miała trudnego słownica i ma być wstępn rozwiniećie zakończenie

1Eine whrer Freunde soll ..... sein

2Ein wahrer Freunde steht bei allen gefahren zut seine

Wir haben viel sbaB zusamen

rechnem

Ich kam auf meinem Freunde rehen

bei mir

tun - ich tue

Tu są jakieś słowka i zdania do tego wypracowania

1.Jaki przyjaciel ma być
2 Uzasadnienie

prosze napisać na email [email]

to wyśle skana tego zadania to jest z ksazki allen klar 2a str 24

Prosze o pomoc z góry dziękuje prosez o odpowiedz pozdro
usiadz z dupa i sobie napisz, a nie wymagaj bezczelnie, zeby ktos ci napisal.najchetniej bym ci pare wirusow na twoj email przeslala...
Prosze napiszcie mi tą prace ja nie umiem Prosze o pomoc pozdro
Ej, etwas freundlicher wäre netter. Inhaltlich hast Du recht, die Umgangsformen allerdings strafen Dich Lügen.
co to nzczy bo nie umiem niemieckiego
Mozę mi powiedzieć ktos co znaczy Ej, etwas freundlicher wäre netter. Inhaltlich hast Du recht, die Umgangsformen allerdings strafen Dich Lügen. bo nie umiem nic po niemiecku
Tak wogóle to mam na zadanie z niemeickiego napisać wypracowanie na temat Wie soll ein wahrere Freunde sein? Jest to w ksiązce Allen Klar 2a Ja nie umiem tego bo nic nie czaje z niemeickiego ma to mieć 120-150 słow mieć wstep zakończenie rowniecie i miec takie gdzie zdanai co podalem w tym temacie i nie za trudne słownictwo i maja tam być uzyte wyrazenia co są w tym cwiczeniu w ksiazce Aller klar 2a jak ktoś nie ma tej ksiazki wysle na emaila to ćwiczenie prosez pisac [email] Prosze o pomoc z góry dziękuje wszystkim pozdro i prosze o odpowiedz
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie