tekst do przetłumaczenia :)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

BŁAGAM !!! GDYBY KTOŚ MÓGŁBY MI PRZETŁUMACZYĆ TE ZDANIA NA NIEDZIELĘ ALBO NA PONIEDZIAŁEK, TO BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA... :) Z GÓRY DZIĘKUJĘ :*

W święta Bożego Narodzenia najchętniej jem kapustę z grochem i zupę grzybową.

Świąteczne zakupy robimy na rynku, ale czasem robimy w supermarkecie.

W piątek będę sprzątać mój pokój, albo będę piec świąteczne pierniczki.

Święty Mikołaj tak naprawdę nie istnieje, ale małe dzieci wierzą w istnienie świętego Mikołaja.

Miałam pojechać na święta do babci, jednakże rozchorowałam się.

Muszę zacząć świąteczne porządki, ponieważ już za miesiąc będą święta Bożego Narodzenia.
A swój własny wkład?:) Napisz a my cię poprawimy. Bo jak to mawia Mokotow "Gdzie bez czynu sama rada, biada radźcom, dziełu biada!"
Nie Mokotow mawia, lecz Fredro ... :-)

Ehre, wem Ehre gebührt!
ale ty tak mawiasz na forum :)
BŁAGAM !!! GDYBY KTOŚ MÓGŁBY POPRAWIĆ BŁĘDY W TYCH ZDANIACH, NA DZIŚ ALBO NA PONIEDZIAŁEK, TO BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA... :) Z GÓRY DZIĘKUJĘ :*

W święta Bożego Narodzenia najchętniej jem kapustę z grochem i zupę grzybową.

Ich esse in dem Festtag des Weihnachten liebsten einen Kohl mit der Erbse und eine Pilzsuppe.

Świąteczne zakupy robimy na rynku, ale czasem robimy w supermarkecie.

Wir festliche Einkäufe machen auf dem Markt, aber wir eine Zeit machen in dem Supermarkt.

W piątek będę sprzątać mój pokój, albo będę piec świąteczne pierniczki.

Am Freitag werde räumen mein Zimmer auf, oder werde sein einen Ofen festliche Lebkuchen.

Święty Mikołaj tak naprawdę nie istnieje, ale małe dzieci wierzą w istnienie świętego Mikołaja.

Ein Weihnachtsmann so wirklich existiert nicht, aber kleine Kinder glauben an das Existieren einen Weihnachtsmann.

Miałam pojechać na święta do babci, jednakże rozchorowałam się.

Ich hatte zu fahren auf dem Festtag in die Oma, indessen ich erkrankte.

Muszę zacząć porządki, ponieważ już za miesiąc będą święta Bożego Narodzenia.

Ich muss fangen an, weil schon in einem Monat wird werden eines Festtags des Weihnachten mit den Ordnungen.
online translator :-(((

Weihnachten esse ich am liebsten Kohl mit Erbsen und eine Pilzsuppe. (Guten Appetit! {schüttel})
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie