MOKOTOW

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

zalogowalam sie na tej stronie doslownie przed chwila i jestem zuplnie tepa z niemieckiego wiec mam prosbe- moglbys mi napisac wypracowanient. moj idol??
Proponowana tresc :
Aktualnie nie mam idola, ale do niedawna byl nim Jesse Mccartney. On jest piosenkarzem i aktorem i lubilam go bardzo nie tylko z powodu pieknych piosenek, ktorych teksty byly i bliskie, ale tez z powodu wygladu. Jesse ma 20 lat i jest sredniego wzrostu zielonookim blondynem. Wiem, ze nie kazdemu podoba sie jego muzyka jednak ja od ponad 2 lat bardzo ja lubie i pozostaje jej wierna

Z gory ci dziekuje :* i mam nadzieje ze szyko sie tym zajmiesz bo termin mam do jutra a najpozniej moge oddac w srode :* pozdrawiam :)
das ist kaum zu fassen.......
moglabys po polsku??
aha dobra rozumiem :)... nie mam co napisac .... chociaz moglam uznac ministra edukacji za idloa :PP
skoro piszesz że jesteś tu nowa to warto zapoznać się z zasadami działania tego forum

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie