Prosze o przepisanie tego po NIemiecku.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cześć

Na początku mojego listu , chce żebyś wiedział ,że nie znajdziesz w Nim wyznania miłości. Nie umiem pokochać kogoś kogo nie znam , a kłamać nie zamierzam. Wygład to nie wszystko i to co piszą o Tobie inni. Najważniejsze jest to co masz w sobie ,a uważam ,że jesteś osobą bardzo wartościowa i wartą poznania . O mnie napisze Ci tylko tyle ,że mam na imię Karolina mieszkam w Polsce i mam 19 lat. Jestem pozytywnie nastawiona do życia i tak jak Ty czekam na tą prawdziwa miłość na kogoś z kim będę dzielić moje dobre i złe dni. Kogoś kto będzie kochał nie za , a pomimo. Dziwne , że taki ktoś jak Ty jest sam ,a z drugiej strony ciężko jest być z kimś kto żyje na walizkach ,ale dla zakochanych ludzi nie ma rzeczy nie możliwych.. Dobrze że robisz to co kochasz. Trzeba spełniać swoje marzenia a połączyć muzykę z miłością to nie problem . Osoba która kocha nie będzie kazała Ci wybierać a będzie szczęśliwa Twoim szczęściem i cieszyć się z Twoich sukcesów. Sama nie wiem dlaczego napisałam do Ciebie, ale coś mi tak podpowiadało. Kończę mój list krótki co prawda, ale mam nadzieje , że nie ostatni. Nie wiem czy odpiszesz, ale jak będziesz miał ochotę to napisz wystarczy nawet jedno zdanie. Nie ważne czy to będzie za miesiąc , za dwa czy rok na to nigdy nie jest za późno.
Pozdrawiam
Gleich am Anfang meines Briefes möchte ich dir mitteilen das du keine Liebeserklärung finden wirst. Ich kann mich in niemanden verlieben den ich nicht kenne und habe auch nicht vor dich anzulügen. Aussehen und das was andere über dich sagen ist nicht alles. Das wichtigste ist was in dir ist. Du bist eine sehr Liebenswerte Person und eines treffen wert. Über mich kann ich dir nur eines sagen. Ich heiße Karolina, bin 19 Jahre alt und wohne in Polen. Ich bin sehr positiv auf das Leben eingestellt und wie auch du warte ich auf die richtige Liebe mit der ich meine schlechten und guten Zeiten teilen kann. Einfach jemand der dich liebt wie du bist.

Es wundert mich das jemand wie du noch alleine ist, anderseits ist es schwer mit einen Invaliden zu leben. Aber für verliebte gibt es nichts unmögliches.

Ich finde es toll das du deinen Träumen nachgehst. Man muss seine Träume erfühlen und die Liebe mit Musik zu vergleichen ist kein Problem. Eine Person die dich liebt wird dir kein Ultimatum stellen sonder sich für dein Glück und deine vorschritte freuen.

Ich weiß selber nicht warum ich dir schreibe, aber ich hatte so ein gutes Gefühl.
Leider muss ich meinen Kurzen Brief beenden, hoffe aber das es nicht der letzte war. Ich weiß nicht ob du zurück schreibst. Aber wenn du Lust hast würde ich mich über eine Antwort freuen. Auch wenn es nur ein Satz ist. Egal ob in einen Monat, in zwei oder einen Jahr. dafür ist es nie zu spät

Lg ……..

« 

Życie, praca, nauka