Die Ferien :)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Czy mógłby ktoś mi przetłumaczyć w Prefektcie?

Ferie spędziłem w Polsce, nad morzem. Byłem tam z moimi przyjaciółmi. Pojechaliśmy tam pociągiem. Odjechaliśmy pociagmiem pospiesznym z Warszawy o 5 rano. Podróż trwała ok 6 godzin, jednak ten czas był bardzo przyjemny. W Mielnie byliśmy byliśmy o 7 rano.
Wyjazd wakacyjny trwał 2 tygonie, które minęły bardzo szybko.
Duzo graliśmy w piłkę i pływaliśmy. Chodziliśmy na dyskoteki i zapoznawac się z nowymi ludźmi.
Die Ferien habe ich in Polen an der See verbracht.Ich bin da mit meinen Freunden geweisen. Wir sind dort mit dem Zug gafahren. Wir sind um 5Uhr morgen von Warsav mit dem D-Zug abgefahren. Die Reise hat etwa 6 Stunden gedauert, doch diese Zeit ist sehr angenehm geweisen. In Mielno sind wir um 7 Uhr morgen gekommen. Die Sommerreise ist 2 Wochen gedauert.Die Zeit ist aber sehr schnell vorbei geweisen.wir haben sehr viel Ball gespielt, wir sind oft in die disco gegangen und haben vielen neuen Leute kennen gelernt.
bardzo mocno dziękuje :)
*GEWESEN !!
*meinem Freund
*neue Leute

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa