witam,czy moglby mi ktos udzielic informacji jakie dokumenty sa wymagane do egzaminu na tlumacza przysieglego i gdzie ewnetulanie mozna sie do takiego egzaminu przygotowac?pozdrawiam
hallo lisa ich habe eine frage weil du immer auf deutsch schreibst kennst du polnisch? mein deutsch ist nicht so gut kannst du mir villeicht helfen? aga
http://www.csx.pl/baza_wiedzy/tlumacz_przysiegly_jak_zostac.1.php tu dostaniesz wszystkie potrzebne informacje jak zostac tlumaczem przysieglym.
[konto usunięte]
10 cze 2006
Hallo! jesli mialabys jakiekolwiek"prywatne", wszelkie ustawy i inne artykuly juz przeczytalam , informacje dotyczace egzaminu na tlumacza przysieglego , to bardzo prosze przesli mi je emailem . Mam w planach w przyszlosci podchodzic do tego egzaminu ,niestety nie znam nikogo kto by taki egzamin zdal , wiem ze sprawa z nowa ustawa jest dosc mloda. Przepraszam , za brak polskich liter .Pisze z Niemiec.
Dzieki z gory !
Magda
Moj adres: [email]
kasia.kb
09 lut 2007
Hi Magda! Chcialabym sie Ciebie zapytac, czy dowiedzialas sie czegos wiecej na temat tego egzaminu na tlumacza przysieglego? jelsi tak , to czy moglabys sie ze mna nimi podzielic? Bylabym Ci bardzo wdzieczna!
Pozdrowienia Kaska. moj adres [email]