PLYTA CD Z MUZYKA

Temat przeniesiony do archwium.
Hej,
mieszkam w Szczecinie i mam maly problem. Bardzo chcialbym kupic sobie album Silbermond ''Nichts Passiert''. Bylem w Empiku, powiedzieli, ze nie ma mozliwosci zakupu. Bylem tez w sklepie muzycznym, niesprowadza mi. Co radzicie zrobic w takiej sytuacji? gdzie kupowac tak, azeby koszty dowozu nie byly zbyt duze? chodzi mi o portale niemieckie, chyba ze macie jakis inny pomysl.
Zapytaj, czy nie sprowadziliby Ci tej płyty z Empiku z innego miasta (ja często tak robię, czekam 5-10 dni i płyty przychodzą np. z Warszawy). Nie proponuję zciągać tego z Niemiec (amazon.de) bo koszty przesyłki no i sama płyta za ok 20-25 Euro (80-100zł) Niektórzy ściągneliby to po prostu z neta...
w empiku powiedzieli, ze nie ma zadnej mozliwosci sprowadzenia tego. przez neta mi wyszlo 220 lub 100 zlotych;O nie, sciagniecie z neta nie wchodzio w gre. ja chce miec oryginal
W takim razie nie mogę Ci chyba pomóc, ale muszę przyznać, że po tym jak Ci odpisałam, posłuchałam płyty no i rzeczywiście jest ona świetna:) zwłaszcza "nichts passiert" i "nicht mein Problem". Chyba też zainteresuje się tym albumem:)
ja Silbermond, slucham z dobre dwa lata i bardzo lubie ich muzyke:P stwierdzilem ze kupie sobie ta plyte dopiero, jak bede w maju w niemczech.
ja kiedyś słuchałam Silbermond, lubiłam "Symphonie" no i może teraz znowu wrócę do ich płyt:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie