nowa strona

Temat przeniesiony do archwium.
pomóżcie w rozwoju nowej strony poświęconej językowi niemieckiemu
gratisowe porady i pomoc na forum języka niemieckiego
moderator www.top-deutsch.pl
Stronka służy tylko jako wizytówka, nic nowego nie wnosi.
Jest tylko po polsku.
Poza tym nie widać nigdzie twoich osiągnięć (fora tłumaczeniowe), za to facebook, grono i reszta badziewia jest pełna.

Błąd:
Szkoły językowe, szkoły on-line, programy wspierające naukę jęzYków, wydawnictwa
Tak jak napisałam jest to nowa strona, będzie się rozwijać. Wnosi wraz sobą nowe forum z możliwością uzyskania pomocy na zagadnienia językowe - może tu właśnie znajdziesz odpowiedź, której gdzie indziej nie uzyskałeś?
Nieprawdą jest, że jest tylko po polsku - zapraszam do działu ciekawostki.
Co do swoich kwalifikacji ("osiągnięć") to mogę je przedstawić poważnym kontrahentom zainteresowanym współpracą w zakresie tłumaczeń, a nie anonimowym "krytykantom" na forum. Nie jest moją intencją wypisywać poematy na swój temat, raczej zapraszam do dyskusji na tematy językowe, oferuję pomoc i wsparcie. Jest to dopiero początek, myślę że czas pokaże na co nas stać ;-)
Niemniej jednak dziękuję autorowi postu za jego czas poświęcony na ocenę moje strony i pozdrawiam;-)
zapraszam wszystkich chętnych do współpracy na forum, oferuję profesjonalne wsparcie i pomoc w zakresie języka niemieckiego
www.top-deutsch.pl
może tu właśnie znajdziesz odpowiedź, której gdzie indziej nie uzyskałeś? - wolę cegłę Helbig/Buscha

Co do swoich kwalifikacji ("osiągnięć") to mogę je przedstawić poważnym kontrahentom zainteresowanym współpracą w zakresie tłumaczeń - myślisz, że zleceniodawca będzie wysyłał osobne zapytanie o twoje kwalifikacje i referencje?

Nieprawdą jest, że jest tylko po polsku - zapraszam do działu ciekawostki. - to chyba żart; strona powinna mieć polską i niemiecką wersję

a nie anonimowym "krytykantom" na forum - nie należę do tych, co pogłaszczą po główce za przeciętne wyniki (to nie przedszkole)

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia