witam wszystkich!
po moim poscie tutaj zasypaliscie mi moje GG.
Na poczatek: Nie wciagajcie mnie w jakies dziwne poglady na temat firm lub polecen. Ja nie pracuje w tej firmie!
Co do firmy to nadal istnieja i beda istniec. Rozmawialem z szefem o wlasnie takich ludziach jacy tutaj sa i dostalem odpowiedz, zw wlasnie tacy ludzie wydaja wiecej niz musza.
Firma istnieje w Berlinie i ma siedzibe w Szczecine na Aleji Piastow.
Do tej pory wspolpracowali tylko z firma ktora im udsotepniala pomieszczen poniewaz byl to interes sezonowy ale w tym semestrze bedzie zformowana spolka z.o.o w Polsce, GmbH w Niemczech i Ltd w UK (to do wzgledu robienia ludzi w balona). Pozatym przeczytajcie umowy ktore podpisujecie.
Co do zwracania pieniedzy to zwracaja pieniadze za niewykorzystany pakiet. A jak sie nie dostanie na studia ze wzgledu na srednia to mozna bez dodatkwoych kosztow skorzystac jeszcze raz za rok.
W moim przypadku byla to jeszcze mala firma (4 Pracownikow) ktora po prostu sie bardzo szybko rozwinela.
Ich strona jest do tej pory beznadziejna (sorry Panie Ristau) ale podobno juz jest nowa w robocie.
Maja wspolpraca z wieloma szkolami (!), profesorami oraz szkolami jezykowymi. Firma sie tak rozwinela z wejsciem do UE ze "niedlugo po prostu nie bedzie juz szans jako polski obywatel ominac teamworxx.com". (wypowiedz szefa Pana Ristaua).
Istnieja nawet w UK, W Chinach (!) oraz rosji. Przez caly czas rozbudowywuja wspolprace z roznymi institucjami oraz szkolami.
Naturalnie moze kazdy sobie poszukac w internecie wszystkie informacje i naturalnie moze kazdy sobie pojechac szukac i zalatwiac wszystkiego sam,
ale dla wszystkich tych ktorza nie maja nerwow na to lub ochoty lub chca to miec PEWNIE i za pierwszym razem zalatwione, korzystaja z teamworxx.com.
Ja mialem wybor albo zalatwic sam albo podac sie w ich rece. Szedlem na pewniaka i skorzystalem. Do tej pory mam kontakt z nimi, nawet jak opieka studencka sie skonczyla. Kazdy moze do nich zadzwonic i sie zapytac jak dzialaja.
Nie mam ochoty wysluchiwam jakis dziwnych pogladow na ten temat! Skorzystajcie lub nie. Ale nie placzcie jak bedziecie pokrzywdzeni przez biurokracje niemiecka.
To bylo moja ostatnia wypowiedz na temat teamworxx.com.
Pozdrawiam wszystkich i zycze szczesliwego Nowego Roku!