plz help :D

Temat przeniesiony do archwium.
Tegoroczne wakacje spedziłem w kilku miejscach.Poczatkowo nie zapowiadały sie tak dobrze poniewaz pierwsze trzy tygodnie przesiedzialem w miescie lecz razem z przyjaciółmi robilismy wiele róznych ciekawych rzeczy.Aż w koncu nadszedł dzien wyjazdu w góry, gdzie przez rydzien wędrowałem wraz z dwoma kolegami.Zdobylismy wiele szczytow zwiedzilismy wiele górskich miejscowosci.Nastepnym miejscem gdzie spedzilem tegoroczne wakacje bylo jezioro gdzie pływalem, opalałem sie i robiłem mnóstwo ciekawych rzeczy.Oprócz tego pojechalem jeszcze z przyjaciółmi pod namiot, gdzie spedziłem tydzien. Później został mi jeszcze ostatni tydzien wakacji który spedziłem w miescie i wraz z kolegami
urzadziłem kilka imprez.Tegoroczne wakacje uwazam za udane.
Fajnie. Ja tez mialem udane wakacje. W gorach spedzilem dwa tygodnie, a nad jeziorem tydzien.
no to pozazdroscic mile spedzonych ferii;p (a tak powaznie, to nie chce mi sie komentowac). czy ktos jeszcze chce nam opowiedziec o swoich wakacjach?? ;pppp no coz, koniec zartow, czas do nauki;))
Echt gelungene Kommentare - mußte richtig laut lachen als ich sie gelesen habe. :o)

Grüße
Lisa
albo pomozcie plz to bardzo wazne