MATURA 2007 USTNA

Temat przeniesiony do archwium.
Kochani tak strasznie boje sie mutury ustnej. Glownie przez to ze mam beznadzijna babe, ktora nie potrafi uczyc. Mam nadzieje ze powymieniamy sie zestawami w maju ja mam maja ustna! I mam nadzieje ze zdobede te 6 pkt!! :P
pozdrawiam
mach Dir keine Sorgen! Das alles sieht niecht so schlecht aus, wie Du Dir es vorgestellt hast! Also, Augen zu und durch!:) Ich drucke Dir die Daumen... :)
"nicht"
Danke schön ! küsses :)
Jestem jedną z tych strasznych bab co siedzą w komisji. Zawsze mi szkoda tych co zdają, przypominam sobie siebie. Ale pokolenia przez to przechodzą i żyją. A ile miałam na korkach takich obudzonych w kwietniu np. Też przeżyli. Oblali tylko ci co NAPRAWDĘ nic nie robili. Ty pewnie się jednak uczyłaś. Powodzenia. Będzie ok.
Witam ja tez sie boje strasznie tej ustnej;/ ale spokojnie napewno damy rade najwazniejsze jest zeby sie nei poddawac a bedzie wszystko ok:)
Ja mam ustna 29 maja, strasznie pozno ale ciesze sie bo moge liczyc na wasza pomoc i mysle ze jakos to bedzie
Ja mam rozszerzony 25 :( i licze na jakis łatwy temat do rozmowy i łatwy obrazek
spokojnie, dacie rade! Ja rok temu jak wychodziłam w przed dzień ustnej z korków. To Pani do której chodziłam, powiedziała - Ola jak Cię prosze zdaj. Widać chyba po tym zdaniu że nie jestem orłem. I zdałam na 13pkt. A komisję z niemieckiego wspominam najlepiej, nie dali sie nikomu zdenerwować, jedna kobieta, ta z innej szkoły wygladała strasznie jak wampir, dlatego posadzili ja w koncie, żeby nikt jej nie widział :)). Życzę Wam powodzenia i nie panikujcie...!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia