knielange beine

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna
werden die Menschen vielleicht etwas vermissen, und vielleicht wird der eine oder andere die Zeit finden, um etwas zu lesen.
nic nie bede "wrzuca" bo ja to juz bardzo dlugo wiem i nie z internetu tylko z ksazeczek niemieckich ze slowniczkow z programmow ze szkoly jezykowej z rozmow z niemcami /mezem,dziecmi,ktore mowia tyllko po niemiecku i maja juz 17lat/
Demencja starcza.
poniewaz mam niemiecka klawiature to nie mam l
Mi nie chodzi o ł. Tylko o "dz", inteligencjo.
A przy okazji: też mam niemiecką klawiaturę.
zuplnie inny kontekst linguisto
po niemiecku Synonym
http://www.amazon.de/Zeit-Therapie-Zeit-finden-Leben-ver%C3%A4ndern/dp/3548743129
Nie wiedziałam, że w niemieckim isnieje wyraz "synonymow".
Idę porobić coś pożytecznego, bo szkoda mi czasu na użeranie się z trollem.
Zablodzki nie pisalam od 20 laty a ty tez bedziesz kiedys w moim wieku serdenko,to cie tez nie ominie Demenz to jest bardz straszna choroba man darf nicht zo einfach mit diesem Begriff rumhandtieren
i znowu tylko wiedza elektroniczna z jezykiem zywym nie ma to nic wspolnego,
jak juz to Troll z duzej z bardzo duzej literki i znowu wyszla wiedza a dokladniej niewiedza pouczajacego
Komisch, babiczki, dass ich für euch immer wieder Zeit finde. Wenn ich sie finde habe ich sie dann auch. Behalten kann ich sie auch, aber nur bis morgen...
a skad bierzesz polskie literki
Wyszedł raczej Twój wiek i nieznajomość nowego polskiego. Trollować można (już) także po polsku.
Nie ma co zaczynać z Tobą rozmowy, bo ani internet, ani żywi Niemcy, ani wiedza innych nie ma znaczenia, bo tylko Ty ze swoich starych książek wiesz lepiej.

Nie każdy język to łacina, większość nadal się rozwija, szkoda, że w pewnym wieku nie daje się już rady nadążyć.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
Das Gespräch macht kein Sinn. In ihren Büchern vor 20Jahren stand sowas nicht drin! Auch "knielange Beine" nicht! Schluß! Recht hat sie!
diego-baba nie jest jeszcze taka stara. Ona ma dopiero 47 lat i ciagle sie jeszcze pilnie uczy. Ma w dodatku starego w domu, co jest tzw. rodowitym! Spoko, dziewczyny, bo sobie jeszcze cycki poobrywacie...?
Sie hat nicht recht. Sie ist einfach upierdliwa.
bongo ,ich liebe dich nach wie vor und ich werde dich nach wie vor ignorieren.
Dein gutes Beispiel hat die endlose "Diskussion" endgültig beendet.Pa
Cycki? Nieee, twardo siedzą na miejscu. Mój "młody stary" też rodowity, ale widać z innych książek korzystał.
i znowu elektronika ktora cie do reszty oglupila pa
Wer´s galubt, wird selig!
In ihrem Kopf hat sie Recht(, und kein Platz mehr für Neues).
mam najnowsze ksiazeczki o ktorych ci sie nawet nie snilo i zagladam do nich bardzo czesto jezdze tez na szkolenia i caly caly czas pracuje nad rozszerzeniem znajomosci jezyka niemieckiego
albo i nie korzystal
A Ty piszesz na papirusie?
Język się rozwija, między innymi przez osiągnięcia technologiczne. Ale dla Ciebie najwidoczniej już za późno. Wolisz wytknąć mi niewiedzę. No to żyj w swoim pięknym ograniczonym jednozdaniowym świecie.

P.S. Polskie literki mam dzięki ustawieniom klawiatury w Windows.
popracuj nad znajomoscia jezyka niemieckiego a nie uzeraj sie ze starymi babam w internecie to ci wyjdzie na dobre
Nie słucham starych bab. Słucham starszych osób, które szanuję.
Popracuj nad zmianą nicka, bo wątek o niechęci do Ciebie pęka w szwach. I tak najwyraźniej się nudzisz. Zmykam do pracy.
juz pisalam mam najnowsze slowniczki i ksiazeczki do gramatyki au revoir!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie