Pomoc w nauki słownictwa dla Was

Temat przeniesiony do archwium.
Często słyszę, jak błagacie o pomoc, że chcecie się nauczyć słownictwa. Myślę, że znalazłem coś odpowiedniego dla Was. Przy okazji nauczycie się języka angielskiego, gdyż spis tych słówek jest (stety albo niestety) angielsko niemiecki. Zamieszczam Link do strony
http://chomikuj.pl/awik
Znajdują się tam 3 poziomy słownictwa 1, 2 , 3 oraz spis słownictwa ułozony tematycznie.
W razie problemów pisąc na maila [email]
Przestań wiktoreczek. Kto tam chce zajrzeć? Przecież oni mają pilne zadania domowe, które przespali. Stary! na takie bzdury nie ma czasu. na jutro ma być. A uczyć się słownictwa? A co to? Po kiego to komu?
Poodrabiaj lepiej lekcje za innych, to dostaniesz dodatkowe punkty od ludności.
No przecież, to mus być od zaraz. Najlepiej to my to już powinniśmy mieć przygotowane na tydzień wcześniej zanim im to zadadzą.
Ale może komuś się przyda. Mam nadzieję :P
Die Hoffnung stirbt zuletzt.
Ja mam przynajmniej nadzieje, że będzie jeden koment " Przydało mi się to "
Koment? A może Komet?
przepraszam, zginęło mi arz
arz co ci tak wszystko ginie? Wiktoreczku, przydało mi się.
zawodolony?
edytowany przez zochama: 26 sty 2011
Zochama nie możesz tak syzbko tego stwierdzić. No ale dzęki.
JAAAA? Ja mogę szybko stwierdzić! nawet bez oglądania.
I stwierdzam, abyś miał Erfolgserlebins.
Wiktoreczek? Obejrzałem tego twojego chomika z ciekawości. Okay. Fajne.
Ale to wszystko. Nędzne skany. Nie wiadomo, co słowa oznaczają. Nawet po angielsku.
I czym ty chcesz szpanować, jako "pomocnik"? Wsadziłeś coś i chcesz, żeby naród coś wiedział? Zejdź na ziemię. Przecież nawet ty tego nie możesz używać. Masz kupę skanów i tylko się tym chwalisz na zasadzie: co się ma, to się ma.
Kein Erfolgserlebins.
Uzywam tego, i może to jest żmudna praca, ale tłumaczę sobie te słówka. Widze postępy, uczę się z tego od dwóch tygodni, gdyby mi to nie pomoglo to bym sie nie uczył i nie dawałbym tego tutaj. Dla chcącego nic trudnego.
edytowany przez wiktorboy: 27 sty 2011
wiktorboy, tak na poważnie, to uważam, że bardzo dobrze, że w ogóle chcesz się uczyć. Jeśli ci to pomaga, to wszystko w porządku! Pochwalam.
Pogadaj z nami po niemiecku.
Komplement dla ciebie: gdyby wszyscy w tym forum byli tak pilni, jak ty, to byłoby to nareszcie fajne forum.
Ale to jest marzenie ściętej głowy...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie