mój muzg

Temat przeniesiony do archwium.
Napisałem inaczej mógłby ktoś sprawdzić i wżucić poprawki

Zu Hause ich lerne nicht zu viel.Ich verbringe ein maximum von 30 minutes tag.Wenn Sie bereits ein Schüler nicht mit dem Gehirn. Natürlich ein Scherz. Je mehr ich meine linke Hemisphäre Stamm meines Geistes, weil ich denke, logisch und lenken die Aufmerksamkeit auf einen einzelnen Punkt auf. Man könnte sagen, dass ich gut bin Wissenschaft ścisłych.Nie stört mich Durcheinander noch andere Dinge neben Fernsehen

W domu nie uczę się za dużo.Poświęcam na to max 30 minut dziennie.
Jeśli już się ucze to nie używam muzgu. Oczywiście żartowałem. Bardziej wytężam lewą półkulę mojego rozumu, ponieważ myśle logicznie i skupiam uwage na jednym punkcje. Można powiedzieć, że jestem dobry z nauk ścisłych.Nie przeszkadza mi bałagan ani inne rzeczy prócz telewizji
Półkula odpowiedzialna za ortografię ci chyba siadła.
a rzebyś wiedział
https://niemiecki.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa-sprawdzenie/205654/page/1#post1281054
anona? Niedobrze jest korzystać z Gugla bez muzgu.
Dla mnie, to ty chcesz nas przechytrzyć i oszukujesz. Ja odmawiam poprawiania Dr. Gugle. Poczekaj na innych, jeżeli nie chce ci się samej popracować. Sorry, ale taka jest prawda.
Co do hemisfery, to ci się bajki pomięszały:
http://portalwiedzy.onet.pl/11148,,,,hemisfera,haslo.html
hey, to jest diego! Jasna sprawa. odkryła swoją chemispherę!
edytowany przez zochama: 26 sty 2011
spróbuje sam
diego, przestań, przecież widać, że "sam" nie dasz rady.
Zu Hause lerne ich zu viel nicht. Ich widme 30 Minuten täglich auf diesen max. Wenn schon sich ucze das verwende ich nicht des Gehirnes. Selbstverständlich spaßte ich. Sehr anspannen ich die linke Erdhalbkugel meines Verstandes, weil ich logisch denken und ich seine Aufmerksamkeit konzentrieren auf jednym die Punktionen. kann sagen, dass er in den exakte Wissenschaften gut ist. mich stört keine Unordnung weder die ander Sachen außer dem Fernsehen
lepiej
teraz możesz sprawdzić
Masz racie nie umiem mam 1 na pórocze i musze napisać to dobrze
Zapomnij o Guglu, jeśli nie umiesz. Mnie wcale nie chodzi o to, by ciebie gnębić z powodu "nie umienia". Obejrzyj zakładkę w naszym forum "Nauka". Tam znajdziesz wskazówki na temat budowy zdania niemieckiego. Twój tekst wskazuje na stopień zaawansowany. Jeśli go nie osiągasz, to musisz uprościć zdania. Niestety. Diego-Schatz!
Zu Hause lerne ich viel.Ich widme täglich 30 minutes.Wenn ich lerne die Ordnung müssen haben. Ich mögen im Zuge die Ausbildung Mineralwasser trinken und ich sehe fantastische Filme.Öfter ich gebrauche das linke Gehirnhälfen, weil ich logisch denken und ich Konzentration auf einen Punkt. Ich kann spreche, dass ich ist mit Ding exakt gut.
W domu uczę się dużo. Poświęcam codziennie 30 minut. Gdy się uczę muszę mieć porządek. Lubię w trakcje nauki piś wode mineralną i oglądać filmy fantastyczne.Częściej używam lewei półkuli muzgu, ponieważ logicznie myśle i koncentruje uwage na jednym punkcje. Można powiedzieć że jestem dobry z nauk ścisłych.

Możęsz poprawić teraz sam pisaem
Cytat: anona12
Zu Hause lerne ich viel.Ich widme täglich 30 minutes.Wenn ich lerne die Ordnung müssen haben. Ich mögen im Zuge die Ausbildung Mineralwasser trinken und ich sehe fantastische Filme.Öfter ich gebrauche das linke Gehirnhälfen, weil ich logisch denken und ich Konzentration auf einen Punkt. Ich kann spreche, dass ich ist mit Ding exakt gut.
W domu uczę się dużo. Poświęcam codziennie 30 minut. Gdy się uczę muszę mieć porządek. Lubię w trakcje nauki piś wode mineralną i oglądać filmy fantastyczne.Częściej używam lewei półkuli muzgu, ponieważ logicznie myśle i koncentruje uwage na jednym punkcje. Można powiedzieć że jestem dobry z nauk ścisłych.
Możęsz poprawić teraz sam pisaem
Bezwzględnie musisz używać słownika. Samo pisanie z muzgu nie działa! Fett ist nicht OK. Wiesz, co to OK? Knock-Out!
edytowany przez zochama: 26 sty 2011
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa