niemiecki on line z lektorem na zywo!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich pasjonatow jezykow:) pisze z zapytaniem, a mianowicie rozwazam dosc powaznie zapisanie sie na taki kurs poniewaz brakuje mi stanowczo czasu by moc korzystac z tradycyjnych kursow:/ czy ktos z was moze juz uczyl sie w taki sposob? podobno sa takie kursy internetowe, gdzie zapisujesz sie do grupy i spotykasz sie z ludzmi na zajeciach i lektorem tylko wirtualnie:) to jest dobre bo mozesz sie uczyc z dowolnego miejsca! Prosze o porady!
Cytat: ZUZA10
...rozwazam dosc powaznie ...
Jak "dość"?
btw. nie masz tez polskich literek?
Uwielbiam ten okres przejsciowy!
Witam wszystkich pasjonatow jezykow:) pisze z zapytaniem, a mianowicie rozwazam dosc powaznie zapisanie sie na taki kurs poniewaz brakuje mi stanowczo czasu by moc korzystac z tradycyjnych kursow:/ czy ktos z was moze juz uczyl sie w taki sposob? podobno sa takie kursy internetowe, gdzie zapisujesz sie do grupy i spotykasz sie z ludzmi na zajeciach i lektorem tylko wirtualnie:) to jest dobre bo mozesz sie uczyc z dowolnego miejsca! Prosze o porady!

Jeżeli masz > 18 lat to może :)
nie jestesmy na forum gramatycznym jezyka polskiego! widze, ze Ty tez nie masz "polskich literek". Tamod mam 18 lat juz dawo skonczylam. Rozwazam dlatego ze mam dwojke malych dzieci i kazda miuta sie dla mnie liczy, wiec co mam stracic na dojazd juz bym sie uczyla, problem w tym, ze nie wiem gdzie szukac takiego kursu i czy to sie sprawdzi?
nie jestesmy na forum gramatycznym jezyka polskiego! widze, ze Ty tez nie masz "polskich literek". Tamod mam 18 lat juz dawo skonczylam. Rozwazam dlatego ze mam dwojke malych dzieci i kazda miuta sie dla mnie liczy, wiec co mam stracic na dojazd juz bym sie uczyla, problem w tym, ze nie wiem gdzie szukac takiego kursu i czy to sie sprawdzi?

Są kursy przez Skype, niektóre dobre. Większość daje 1 lekcję próbną i później udostępnia materiały.
O tym czy się sprawdzi decyduje swoje samozaparcie.

nie jestesmy na forum gramatycznym jezyka polskiego! ... Rozwazam dlatego ze mam dwojke malych dzieci i kazda miuta sie dla mnie liczy,
zalozymy sie ze nie znajdziesz do konca 2012?
Wiesz dlaczego?
1. Bo nie masz wcale internetu.
2. Bo wcale nie chcesz sie uczyc, bo tylko rozwazasz.
Udzielam lekcji online:) Zapraszam.
Cytat: maria987
Udzielam lekcji online:) Zapraszam.

o to super!
Kannst du blasen?
Sooo, das haben wir erledigt...
Irkamozna - znalazlam:P , odbyłam juz 6 lekcji i jestem bardzo zadowolona, jednak warto poswecic troche czasu na szukanie i trafic od razu na to czego sie szukalo. Jestem bardzo zadowolona!
Jestem bardzo zadowolona!

Jeszcze tylko musisz sie uczyć.
Sooo, das haben wir erledigt...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia