kto chce mnie nauczyć?

Temat przeniesiony do archwium.
taka mała propozycja;) interesuję się na serio językiem niemieckim i szukam ludzi którzy mogliby mi pomóc w jego doskonaleniu. Jestem w trochę trudnej sytuacji, bo muszę sie sama douczać narazie w domku:/ interesuje mnie mailowanie i gg. jestem otwarta na wszelkie odpowiedzi. Więc kto jest zainteresowany?
jaki poziom? i co w zamian?:>
jak chcesz moge z toba pisac emaile
[email]
poziom średniozaawansowany, a czy musi być coś w zamian;>?
ja chetnie tez popisze [email] czekam na meile
Ich möchte es auch mitmachen. :) [email] - schreib mir, wenn du magst
Ja mogę też pomeilować [email] ;-)
ich könnte rein theoretisch das auch tun : [email]
heh LOL vielen dank für alle:) das macht mir tierisch Spaß:PP
właśnie przeglądałam sobie forum i podpatrzyłam ze jesteś gdzieś z Tarnowa... polecałeś jakąś szkołe. miałam się wybierać do tego miasta i zaczynam żałować bo myślę na serio o germanistyce a tutaj u mnie w budzie nic nie mnie nauczą:/ a więc którą polecasz?
A nie chcialabyc pomailowac, lub nawet popisac listow z prawdziwymi Niemcami? Ale to tez zalezy na jakim poziomie jest twoj niemiecki.
no jasne że bym chciała, ale trudno złapać dłuższy kontakt z nimi.. niby parę miesięcy temu gadałam z niemcem na gg dość cześto ale sie urwało... bo on czasu nie ma albo ochoty :/ a ty masz jakieś kontakty z nimi??
Tak. Mam kontakt ze spora grupka Niemcow. No i zawsze moge poznac nowych. Znam stronke, na ktorej wystarczy zostawic ogloszenie ze sie szuka kogos z kim mozna popisac maile albo listy i zaraz sie ktos zglosi. Ja tak cwicze swoj niemiecki ;)
http://www.brieffreunde-brieffreundschaften.de/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe