sprzedam materialy do ZMP

Temat przeniesiony do archwium.
Sprzedam Testbuch "Mit Erfolg zur Mittelstufenrpufung", cwiczenia są jak nowe, posiadają klucz do odpowiedzi, nie są wypełnione ani pokreślone. Posiadaja równiez przykladowe wypowiedzi na egzamin ustny Mittelstufeprufung. Naprawde Polecam!!!swietnie przygotowuja do w/w egzaminu! Cena do uzgodnienia, [email]
Jasne przygotowują, ale do starej wersji ZMP. Teraz ten egzamin nazywa się C1 i wygląda inaczej, wiem bo zdawałam, a jak ktoś chce to też mam tą książkę wraz z przegraną płytą cd do części ze słuchania i jest ona w stanie idealnym. Ta książka Mit Erfolg zur Mittelstufenpruefung testbuch nadaje się do przygotowania na egzamin B2 gdzie trzeba opisać obrazek. Mam też książkę Mit Erfolg zur Mittelstufenpruefung, jest ona niestety powypełniana długopisem, ale da się z niej pouczyć bo jest zawarte wiele praktycznych rad. Pozdrawiam

Więcej o książkach do C1 i B2 pod adresem email [email]
To bardzo ciekawe co mwisz, ale w dziwny sposb tylko na tych testach pzrygotowaam sie do egzaminu C1 bo zdawalam w zeszlym roku i udalo mi sie go zdac pozytywnie, takze wydaje mi sie ze to kwestia osobistego przygotowania i podejscia do egzaminu bo na samych ksiazkach nikt jeszcze nie zdal, trzeba miec praktyczna wiedze, bo bez niej nie ma co podchodzi do egzaminu. Cwiczenia w/w byly dla mnie forma przypomnienia skladniowych wypowiedzi w jezyku niemieckim a nie jedynym materialem ktory przygotowal mnie na ten egzamin. Ten egzamin to tak jak matura a matury nikt jeszcze nie zdal dzieki jednej ksiazeczce. Liczy sie wiedz praktyczna i wlasne zaangazowanie, a ja nie pisalam w ofercie sprzedazy, ze z ta ksiazka zda sie egzamin tylko "pomaga przygotowac do egzaminu" a to kolosalna roznica!A jesli Ty zdales/zdalas na samych ksiazkach to gratuluje ale Twoja droga w Niemczech bedac i rozmawiajac z przecietnym Niemcem lub Niemcem mieszkajacym w Bawarii sie szybko skonczy. Bo tam trzeba wiedziec kiedy i jakich zdan w jakim kontekscie uzyc, a nie jak w ksiazkach pisza. Sama jestem tego przykladem i przez 12 lat nauki jezyka wiecej nauczylam sie mieszkajac pol roku w Niemczech niz przez 12 lat przy ksiazkach w Polsce:)Tschüs:)
Iwonek - Wertschätzung:)
a masz jeszcze jakieś materiały?
Mam cwiczenia do C 1 i dwie czesci "Grammatik?Kein Problem", ale Testbuch do C 1 mam bez plyty. Ale sa jak nowe , niewypelnione.
Śmieszne jest to co piszesz, bo według Ciebie testy przygotowujące do obecnego B2 pozwalają zdać C1, ja C1 zdawałam w Niemczech a z części ustnej miałam maksymalną liczbę punktów czyli 25, więc mój akcent nie jest zły a wiedzę posiadam bo nie napisałam, że dzięki jednej książce zdałam C1, bo to nie jest prawdą.

Ty wprowadzasz ludzi po prostu w błąd, ponieważ owszem z każdej książki do niemieckiego można się czegoś nauczyć, ale jeżeli się widzi książkę Testbuch zur Mittelstufenprüfung to oczywistym jest, że się oczekuje przykładowych zestawów, które wystąpią na egzaminie, a niestety teraz nie opisuje się obrazka i są inne ćwiczenia w części Leseverstehen więc ktoś kto kupi od ciebie tą książkę i będzie myślał, że tak wygląda C1 to się zdziwi :-) JA ZDAWAŁAM DWA LATA TEMU W Suttgarcie i nie wiem czy allemański dialekt byś zrozumiała. Napisz po prostu kupcie ode mnie te książki bo są mi one niepotrzebne, a nie przygotowujące do C1 bo teraz ten egzamin nazywa się C1 A NIE ZMP, wic sama nazwa książki powinna kupującego zastanowić. Polecam osobiście tę książkę osobom zdającym B2
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie