Spr.dziękuję

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o sprawdzenie>
Ośrodek położony jest na leśnej polanie, na brzegu malowniczego Jeziora Hartowieckiego, na pograniczu dwóch wielkich krain turystycznych Mazur Zachodnich i Pojezierza Dobrzyńskiego w południowo zachodniej części woj. Warmińsko - Mazurskiego. W bezpośrednim sąsiedztwie znajduje się Welski Park Krajobrazowy.

Das Erholungszentrum liegt auf der Waldlichtung, am Ufer des malerischen Hartowiecke- Sees, am Grenzland zwei Gebiete West-Masuren und Dobrzynskie- Seeplatte und im Süd-Westteil von der Woiwodschaft Ermland-Masuren. In der Umgebung befindet sich Welski Naturlandschaftpark.

Dziękuję
Hejka!

Czy Ty prowadzisz agro turystyke, czy szlifujesz niemiecki?

Grüße...
znajomi dali mi do przetłumaczenia, bo sie tym zajmuja i nie chce błędów narobić.

Grüß
ale jednoczesnie szlifuje moj niemiecki bo tez sie ucze, dlatego znajomi mnie tak obdarzaja
rzusisz okiem na ten moj tekst, raczej jest co poprawiac. Dzieki
Aischa... ,

teraz nie moge. Wychodze i bede po 18 godzinie w domu i w tedy spojrze...
jak nikt sie nie rabral jeszcze.

Grüße
ok, dzięki
Aischa... ,

fajny wieczorek mialem i nie moglem jak obiecalem tekscik twoj podszlifowac.
Czy masz jakis termin do oddania?

Grüße...
Hej, musze oddać go w piatek, czyli jeszcze nie jesr az tak pozno, ale i tak dziekuje za Twoje chęci!

Gruß
czesc, oto korektura:

liegt auf EINER Waldlichtug.... zweier turistischen Gebiete.... und Dobrzynskie Seeplatte. (tu musisz zrobic kropke bo inaczej to zdanie jest w ogole niezrozumiale... nie mozesz napisac na pograniczu 2 regionow i potem nagle wymienic 3 nazwy! po niemiecku nikt nie szczai o co chodzi!!!) napisz ta czesc im Süd-Westteil des Ermland-Masuren Woiwodschaft po am Ufer des malerischen... tak bedzie zrozumiale gdzie to lezy i potem na jakim pograniczu! uwierz mi!

dalej: nicht in der umgebung ale: in der NÄHE!!!

bitte schön
dzieki wielkie, czułam ze ten tekst nie jest ok, dzieki, pa
mam jeszcze jedna prośbe, jak mialabyś czas to moze rzuć okiem na jeszcze jeden kawaleczek tekstu w moim wykonaniu. Temat> Tlumaczenie.spr, dziekuje,
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Nauka języka