Proszę o sprawdzenie?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej Kinga! Odpowiadam na Twój e-mail na temat zakupów, a więc moja rodzina najczęściej robi zakupy w małym wiejskim sklepie raz dziennie, jest blisko i nie ma w nim wysokich cen, ale w Polsce również chętnie robi się zakupy w dużych sklepach, ponieważ są tam niskie ceny i duży wybór produktów. Za swoje kieszonkowe najczęściej kupuje różne ubrania i kosmetyki,a rodzice decydują o kupnie rzeczy codziennego użytku.Ja najczęściej kupuje w sklepach odzieżowych, jak każdy w moim wieku, ale również chodzę do marketów, aby pomóc mamie w kupnie artykułów spożywczych. A ty gdzie robisz zakupy? I na co wydajesz swoje kieszonkowe? Czekam na odpowiedz, pozdrawiam cię gorąco.

Hy Kinga!
In Atwort auf ihre e-mail, bei subjekt schoping,so meine Familie äußerst kaufen in einem kleinen ländichen Shop enimal täglisch, ist in der Nähe von und es gibt keine es nohe Preise, aber in Polen auch bereitwillig goes schopping in großen Markten, weil sind dort niedrige Preise und große Auswahl Produkte. Für ihr Teschengeld äußerst kauft verschiedene kleidung und kosmetik, und Eltern entscheiden zu kaufen dinge täglischen Gebracht. I often schopping in Bekleidungsgeschäft wie jede meinem Alter, aber auch gehen zu Market zu hilfe meine Mutter in kauf Nahrung. Und wo macht du schopping? Und was kaufen für ihr Taschengeld? Ich warte eine Antwort, ich gruße Sie heißen.
Powiedzcie mi również jak wymawia się liczbę 34 w języku niemieckim?
vierunddreißig firundgreicig
vierunddreißig firunddreicig
raczej firunddrajsyś ;)
Heh widzę że macie takie same problemy jak ja ;P
A kto był by tak miły i sprawdził mi e-mail? :(
translator...
Może i pomogłam sobie tlanslatorem ale co ja na to poradze że nie umiem napisać zdan z niemieckiego, angielski to mój żywioł, ale niemiecki ani troche...
Ucz się ucz, bo nie znasz ani dnia ani godziny, kiedy może Ci się przydać ;) a nie tak jak ja, że przez całe liceum nie uczyłem się angielskiego za ładne oczy dostałem 5 na koniec, a dzisiaj jak nic w akademiku: "execuse me, do you speak english?". No i kurcze się nie dogadaliśmy... ;)
nie strasz;)

lepiej pozno niz wcale
I co może myślicie że jak mi nie pomożecie to będę bardziej uczyć się niemieckiego, ale to tylko marzenia i tak mam 4 i 5ki ,a że nie umiem pisać e-meili to już nic z tym nie zrobie. Wycofuje prośbe jeden papeć mie nie zbawi...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie