jakos nie jestes szczera z tym zadaniem, poniewaz skopiowalem twoj tekst do e-tlumacza i przetlumaczylem go na polski i to wyszlo
Ania Witam. Po pierwsze, witam was serdecznie. Nie prawda, że nowy w Szwajcarii? Dziś chcę wam opowiedzieć o moich znajomych Ewa i Tomek. Więc 17-latnia dziewczyna Ania. Idzie do tej szkoły i bardzo mi się podoba biologii. Jest średniej wielkości. Ma czarne włosy i duże niebieskie oczy. Jak powiedziałem na początku może być biologia. W przyszłości chce zostać lekarzem. Ale jest też zainteresowany siatkówka i pływanie. Lubię ją, bo jest miły, sympatyczny ale jak mogę ją powierzyć Ci moje tajemnice. On często pływają razem lub pójść na całość nocy klaskać. W konsekwencji może być Tomek facetem jak piłka nożna. Ma 19 lat. On jest wielki. Ma brązowe włosy i szare oczy. Tak jak marzy o Tym, by wyruszyć do Francji. Interesuje się sportem i muzyką. Często w porozumieniu, idziemy razem. On jest bardzo wielki, ale czasy uparty. Ale lubię go bardzo uczucie zwłaszcza po którym jego charakteru. , W którym kończę moje pisma. Mam nadzieję, polecenia zapłaty. Opowiedz mi o swoim znajomym i razem opisać w jaki sposób mogą Państwo spędzić wolny czas.
widac, ze e-tlumacz pracowal za ciebie! Leniuchu!