Nie rzucaj się na Stille - Mokotow! Zabierz twoje brudne łapy od dziewczyny! Nie rżnij głupa!
Ja nie wiem, co to TT, czy jakiś Lukar, czy co. Co on ma z tobą - mnie wcale nie obchodzi.
Stille jest ostra i chce wiedzieć, jak to jest. Ty ją odwalasz na "gotowca", w którego ma ślepo wierzyć. Uważam, że to jest nie pedagogiczne. Wsadzasz człowieka do szufladki na zasadzie "ha! jej to wystarczy". Reszta Voodo-Children ma problemy z rodzajnikami i nie ma nawet pojęcia o tym, co Stille chce się nauczyć.
A te wasze Adminy? A gdzie one? Usuwają posty, jak stare komunisty z roku 1972. Gierek: pomożecie? Pomożemy! Nic z tego i tak nie wyszło. "Zamordyzm" nie ma przszłości!
A na moją Stille nie dam powiedzieć ani jednego złego słowa! Ona idzie w dobrym kierunku (dla mnie, starego dziada, jej wiek nie gra absolutnie żadnej roli). Fajna jest! I życzę jej, żeby wtrzymała!
Stille! Sorry za ten wpis, ale kiedyś trzeba tym koniom powiedzieć, w którym kierunku mają jechać! To nie ma związku z tobą! Niemiecki jest fajny!