Prośba o sprawdzenie wypracowania: onlinebewerbung

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o sprawdzenie wypracowania! Poniżej zdjęcia:
strona1 http://img697.imageshack.us/img697/1568/img1822d.jpg
strona2 http://img440.imageshack.us/img440/2299/img1823y.jpg

Bardzo mi na tym zależy, wypracowanie jest na jutro!
A jeszcze czego? Mam zdjecia ogladac i rozszyfrowywac te hieroglify? Wiekszego leniwstwa jeszcze nie widzialem... Man lernt ja nie aus!
Chyba troszkę przesadzasz, aż tak nieczytelnego pisma nie mam, poza tym zdjęcia są w dużej rozdzielczości :/
Poza tym... lenistwa? Ach tak, a 'niemożność' otworzenia dwóch zdjęć to nie lenistwo? ;)

Ponawiam prośbę, kierując do życzliwszych, skorych do pomocy forumowiczów.
Najzyczliwszego i najskorszego olewasz twoim wyklocaniem. Ale, takie sa polskie baby. Mam ten twoj tekst za ciebie wklepywac do forum? Sorry, ich bin im falschen Theater...
Lenistwem jest, ze nie wklepiesz tych zdan do kompa. Czemu ktos ma robic to za Ciebie przy poprawianiu? Tak na marginesie: zdjecia sa ciemne.
Pierwsza fotke obejrzalem. Nooooo, owszem, ciemne... I to, jak diabli. Drugiej nawet sie nie pofatyguje otworzyc. Es tut mir nicht mal leid... Jestes chyba w epoce wykopalisk. Jeszcze lepszy bylby screenshot z ekranu!
pinsIeepe! Gdzies ty byla caly czas? Nareszcie jakas otwarta glowa na tym "pustkowiu". Widzialem inne twoje wpisy. Hut ab! (sorry - nie zwiazane z postem!)
Dzieki :)
Na tyle na ile umiem staram sie pomoc.

P.S. Moj nick to mialo byc pinsleepe, ale ta glupia czciona zdradza, ze to pinsIeepe ;)
Juz nie badz taka skromna. Dobre trzeba chwalic, a zle trzeba ganic. U mnie sie mawia: nicht geschimpft ist genug gelobt. Ich bin anderer Meinung!
@ bongo-bongo
Ok, skoro już musisz, to może zwróć mi uwagę w kulturalny sposób? Po raz pierwszy poprosiłam o pomoc na tym forum, więc mógłbyś się wysilić i okazać trochę zrozumienia.
Btw, w epoce wykopalisk ludzie posługiwali się chrząknięciami, Twoim 'kulturalnym' uwagom bliżej do tej epoki niż mi. A za polską babę się nie uważam, jedynie za polską Kobietę, a Kobietom należy się szacunek- tak przynajmniej uważa się w Polsce.

Fotki są za ciemne? W takim razie macie chyba kiepsko ustawioną jasność ekranu :>

Dzięki za 'życzliwość' i 'pomoc', no i żegnam, bo z całą pewnością na to forum już nie wrócę.
Napyskowala, napyskowala i poszla. No, i co ci to dalo? Kazda tak zawsze pyskuje. A do forum wlazlas sama. Ja ciebie tu nie wciagalem. Leniwcom nie robie roboty. mam jeszcze moje stare oczy nadwerezac na twoje skrobanie na papiorku napisane czarnym atramentem na czarnej kartce papieru? JA MAM sie u ciebie przepraszac za to, ze nie dajesz tekstu, lecz jakies ciemne foty? Ich bin im falschen Film. Wracaj natychmiast i wpisz ten twoj przeklety tekst, to dostanie na pewno pomoc, klotliwa KOBIETO! Albo pakuj kapcie i idz po matkie!
>Btw, w epoce wykopalisk ludzie posługiwali się chrząknięciami
A dzisiaj posługują się klawiaturą i używają kulturalnych zwrotów, przynajmniej jak leży to w ich interesie.
bongo ty wpedzisz mnie niedlugo do grobu
Uwaga techniczna: ja nie jestem wcale obrazony! Autora posta przyjme w kazdej chwili zo otwartymi recyma. KOBIETA po prostu jeszce bladzi. Uwazam, ze zycie jest za krotkie i za fajne na takie przepychanki. Bedziemy jeszcze pisac 60 wpisow i nie dojdziemy do ladu, bo KOBIETA (baba) nie chciala podac tekstu. No, i co to daje potrzebujacemu? Ja nie potrzebuje!
Dokładnie, k u l t u r a l n y ch zwrotów.
Pomoc już otrzymałam, niestety nie tu.
Na tym zakończę tą jałową dyskusję.
No, to czego jeszcze zawraca baba glowe? Skoro pomoc juz nadeszla? ot, zeby pokazac, gdzie raki zimuja? Pszczoleczko! Erwache!
Wird´s bald?
K L A W I A T U R A
...sein? ;)
pinnsleepe, studenci 4-roku nie sa tacy blyskotliwi. U nich zaczyna sie tzw. demencja. Nie kazda aluzja jest dla nich czytelna.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Brak wkładu własnego