Chciałabym studiować ochronę środowiska na Uniwersytecie w Hamburgu. Napisz list do komisji rekrutacyjnej tamtejszego Uniwersytetu

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
Zrób to, Jama! Ale będź ostrożna, bo to >Japa. Gudi-gudi! Torzsamoździ nie mósirz potwierdzać. Jak po polsku, tak i po mniemniecku. To Japa. Przysłowiowy nasz rzebrak.
On ciebie wtedy i tak przekieruje na takie "specjane" forum. Zobaczysz. My te chwyty już znamy.
Wiedziałem, że on się głosi.
edytowany przez zochama: 13 kwi 2011
przeciez to logiczne, raz juz jej napisalem, ale nie wiedzialem, ze tyle tutaj anonimowcow jeszcze jest.
Poza tym, mi to i tak "wisi", nie musi nic robic, jak nie chce, ja przeciez tez nic nie musze.
A co ty z tym rzebrakiem? Gniecie cie gdzies? Przeslowiowa noga ci juz odpadla? ;)
i ciesz sie ze ci zocha tego nie robi bo bys sie zalamala zupelnie
japa zebrak to z z kropeczka .
napisz po polsku to zaoszczedzisz poprawiaczom czasu mi sie nie chce wymyslac
das war ein Fehler von zocha, ich habe es nur nochmals geschrieben
nie cos okropnego nasza perfekcyjna i madra zosia zrobila taki blad skandal za cos takiego musi poniesc kare za kare przyjedzie zosia do mnie i w drodze do polski bedzie mi moja ciezka waliche za soba ciagnela i w taki sposob zapamieta ona sobie ze zebrak to z z kropeczka
Dziekuje Wam bardyo za fatyge ale poradze sobie sama.Japanese dzieki za prace poprawie ja juz sama i moze wtedz bede miala spokoj.Pozdrawiam
huhuhu-haha-hihi....Ponad dwa tygodnie trzeba było, aby stwierdzić to genialne stwierdzenie.
nie bady taka madra!
a czemu?
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

»

Brak wkładu własnego