PRZETŁUMACZY NA NIEMIECKI DLA ZOCH...Y

Temat przeniesiony do archwium.
zochama
dzisiaj, 18:47

Re: Re: Re: Re: do dupy
Co ty t u ciongle pierdolisz Opublikuj to na forum, mięczaku.
Jesteś tak a mocna z niemca, jak normalna małża słodkowodna. Dopiero będą jajca, jak ja twoją korespondencję opublikuję. A o to mnie nie trzeba 2 razy prosić pierdolnięty polski pokemonie!
[/quote]

zochama
dzisiaj, 18:40

Re: Re: palant
marzę o tym abyś ją pokazała. nareszcie odważysz się cokolwiek pokazać, pusta tykwo. ja się niczego nie boję, a takich zasranych pokemonów, sto razy nie!
Ty masz przed wszystkim stracha. I twoje potrząchanie chorągiewką mnie wcale nie wzrusza.
Zostańpiekarzem pokemonie!
Pokazanie tej wiadomości byłoby aktem powodującym twoją natychmiastową śmierć kliniczną. Bo nasrasz do gatek aż po szyję, pokemonku nędzny. Przyszłościo narodu! Założymy się! Zmień najpier pieluchę, bo zalatujesz moczem!

zochama
dzisiaj, 17:27

do dupy
Zawracanie ogonem kota. Bez sensu,składu i ładu. Zostańlepiej piekarzem!

zochama
dzisiaj, 18:36

Re: Re: do dupy
Co ty tu pierdolisz. Jestes sam amtolem i niemca się nigdy nie nauczysz idioto!

zochama
dzisiaj, 17:19

palant
Nie ucz się palancie przepuszczania przez Gugla bez włączania muzgownicy. W tym forum są sami idioci łącznie z Adminem imieniem Lukar.

SORY ZOCHAMA
ALE WSZYSTKICH TAK OBRAŻASZ I PO WSZYSTKICH TAK JEŹDZISZ JUZ CI PISALAM ZE JESTEM OSOBĄ DOROSŁA ŻE MAM PONAD 30 LAT WIEC TROSZKĘ SZACUNKU DLA DOROSLYCH MAM SYNA KTÓRY CHODZI DO GIMNAZJUM . NIE JESTEM DLA CIEBIE ŻADNYM POLSKIM POKEMONEM A ZALOGOWALAM SIE NA TYM PORTALU ZEBY POMOC SYNOWI W ZADANIU,
A JEDNAK ODWAZYLAM SIE
NARA ZOCHAMA
to jest objaw jakiejś głębokiej deprechy :O
Pokemon to nie wiek, to stan umysłu.

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pokemon_%28osoba%29
przynajmniej pokemonom lżej w życiu - nie cierpią na depresje :O

« 

Pomoc językowa