jak spedziłam swieta wielkanocne! :)

Temat przeniesiony do archwium.
Ostern habe ich mit meiner familie verbracht. Am der karsamstag morgen ging ich den Osterkorb widmen mit Schwester. Ich malen Ostereier mit dem bruder. dann ich gehen zu kirche. am sonntag saS meine familie , die fur die oster-fruhstuck. Die ganze familie zum mittagessen bei mir zu hause versammelt. es war sehr nett und familiar. Am der ostermontag meine freunde vorbei gekommen und goss wasser auf mich naturlich. das wetter war schrecklich. Zum Mittagessen war ich bei meinem freund , seine eltern haben mich eingeladen. am abend als ich nach hause kam noch mit meinem hund spazieren gegangen. so war meine osternpause.

Bardzo prosze o sprawdzenie gramatyki w opisie. Jestem początkująca wiec kiepsko sobie z tym radzę. jesli ktoś mialby pomysl co dopisac do opisu swiat wielkanocn5ch to prosze o pomoc.
ale :prosze o sprawdzenie gramatyki:
ale :prosze o nie robienie burdlu na forum:
Cytat: irkamozna
ale :prosze o nie robienie burdlu na forum:

a robię? poprosiłam o przetłumaczenie, a następnie o sprawdzenie... w dwóch rożnych forach. Gdybym zamieściła w jednym rozumiem ze byłby burdel.
w dwóch różnych forach? Jedno i to samo? To JEST od dawna burdel!
w dwóch różnych forach? Jedno i to samo? To JEST od dawna burdel!

hmmm nie, nie jedno i to samo. Nie widzisz różnicy? Sprawdzenie czegos, a tlumaczenie to cos innego wiec... dziekuje za pomoc i zegnam.
a forum zasmiecasz widocznie ty zbednymi komentarzami. Milego dnia. ;)
Chcesz pogaworzyć o mnie? Nie kręp się. Znamy te numery!
Jakoś nagle, to twoje zadanie przestało być ważne. Uwielbiam takie gimbusy.
Pasjami!
bo juz dawno zdazylam zrobic. ale coz. =)
"Nie kręp się" ?
Widzisz? Potrafie szybko i skutecznie pomoc. Jestes dzielna.
Potrafie szybko i skutecznie pomoc.

Ich habe immer deine Hilfsbereitschaft bewundert.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego