Proszę o sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Streszczałem tekst z zadania A6, mail Juli(na dole). Miałem go przerobić na opis w trzeciej osobie.Tekst na tej stronie http://books.google.pl/books?id=9CNqY_r3CAIC&lpg=PA7&dq=Voriges%20Jahr%20habe%20ich%20auch%20gearbeitet%20-%20Obst%20gepfl%C3%9Cckt.%20Jeden%20Tag%20bin%20ich%20um%205%20Uh&hl=pl&pg=PA7#v=onepage&q=Voriges%20Jahr%20habe%20ich%20auch%20gearbeitet%20-%20Obst%20gepfl%C3%9Cckt.%20Jeden%20Tag%20bin%20ich%20um%205%20Uh&f=fase
Streszczenie
Sie hofft dass die Kinder brav waren. Sie hat voriges Jahr gearbeitet.Sie hat Obst gepflückt. Jden Tag ist sie um 5 Uhr aufgestanden. In diesem Ferien will sie sich edlich erholen. Sie war 3 Wochen in einem Zeltlager. Der Zeltplatz hat direkt am Strand gelegen. Dort waren die vielen Sportmöglichkeiten z.B.:reiten, tauchen und surfen. Sie haben lange Ausflüge gemacht. Sie hatten gut Wetter:Sonne, aber keine Hitze. Abends haben sie am lagerfeuer gesessen und gesungen. Sie haben viele Leute aus ganz Deutschland kennen gelernt.
Cieżko Ci wkleić link. Uznałem że tak bedzie wygodniej dla mnie i nie zrobię przy okzaji. Tobie jednak nic nie pasuje. Jeśli nie masz zamiaru pomóć to po co się wypowiadasz. Nie robisz nic oprócz czepiania się inyych. Dlaczego? Polepsza ci to samoocenę? Prosze o pomoc inne osobe, bardziej ludzkie, nie zachowujące się jak troll.
edytowany przez userr: 09 cze 2012
Dlaczego nazywasz mnie trollem?Napisałem jedynie,że sie tak zachowujesz. Co do leniwości też nie wiemo co Ci chodzi? Po prostu wybrałem mniej pracochłonny sposób, a efekt ten sam. Czy tu nie ma moderatora, który dba o merytoryczność postów? Jeśli jest to prosiłbym o usunięcie naszej dyskusji i zostawienie tylko pierwszego posta.
Jak tb nie chciało sie tego przepisać to ja mam FOCHA FOREVERA i też ci nie pomoge.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie