Proszę o sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Chcę to umieścić na plakacie jednak nie jestem pewna czy poprawnie napisałam. Proszę o sprawdzenie

Ich werde eine große Familie haben: eines Manns, 3 Kinder und 2 Hunde. Mein Mann wird sportlich sein, er wird humorvoll sein und er wird mich sehr lieben.

Ich werde ein großes Haus as Poznan haben. Es wird in dem Garten viel Blumen sein , Spielplatz für mein Kinder und Gelenk mit den Fischen. Sommer Wir werden dort zu erholen sein. ich werde auch Becken haben
sprawdziłem, mnóstwo błędów pyro poznańska
Podkreślisz w którym miejscu są błędy?
kukii 17 cze 2012 Z początku żaden język nie jest łatwy, a w szczególności ten, którego nie chce się uczyć.
Cytat: kukii
Ich werde eine große Familie haben: eines Manns, 3 Kinder und 2 Hunde. Mein Mann wird sportlich sein, er wird humorvoll sein und er wird mich sehr lieben.
Ich werde ein großes Haus as Poznan haben. Es wird in dem Garten viel Blumen sein , Spielplatz für mein Kinder und Gelenk mit den Fischen. Sommer Wir werden dort zu erholen sein. ich werde auch Becken haben
Googol i tyle.

staw = das Gelenk? Super!
Ryby w stawie = Fische im Gelenk. Gelenkfische.
Chcę to umieścić na plakacie jednak nie jestem pewna czy poprawnie napisałam. Proszę o sprawdzenie

Ich werde eine große Familie haben: eines Manns, 3 Kinder und 2 Hunde.

Ja bym napisał to samo, tylko zamiast 2 Hunde- ein Kot.
Cytat: pjoter

Ich werde eine große Familie haben: eines Manns, 3 Kinder und 2 Hunde.

Ja bym napisał to samo, tylko zamiast 2 Hunde- ein Kot.

oj grzesiek, grzesiek, zamiast pisać o kotach pomógł byś lepiej w poprawieniu tego czegoś
He?
Dziękuję za pomoc, poradziłam sobie. Wcale tak wiele błędów nie było. Akurat staw był poprawnie. Dla forumowicza, który zarzucił mi, że swój tekst przetlumaczyłam w translatorze... Sprawdziłam jak by brzmiał:

Ich habe eine große Familie: Mann, 3 Kinder und 2 Hunde. Mein Mann wird wysportownany haben einen Sinn für Humor und innig geliebt werden mich.

Ich habe ein tolles Zuhause weg von zu wissen. Der Garten wird eine Menge von Blumen, ein Spielplatz für meine Kinder und ein Teich mit Fischen sein. Im Sommer werden wir da sein, um sich auszuruhen. Ich habe auch einen Swimming-Pool

Pozdrawiam, poznańska pyra (swoją drogą jeśli to była prowokacja, to marna :)
kukii ---- durniejszej odpowiedzi jeszcze nie widziałam na tym forum.
STAW, jako Gelenk jest najlepszy. Tylko dlaczego zmieniasz go na Teich, skoro Gelenk był dobry?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka