Moja ulubiona książka.

Temat przeniesiony do archwium.
Tutaj macie tekst. Nie jestem dobra z niemieckiego. Przetłumaczyłam go z pomocą tłumacza, lecz nie na zasadzie "wklej ---> tłumacz". Trochę próbowałam poprawiać to co przetłumaczył tłumacz, ale wątpię czy wyszło. Proszę o sprawdzenie. :) Potem mam jeszcze nauczyć się tego na pamięć, więc chciałabym mieć dobrze. Z górą bardzo dziękuję.:)

Moją ulubioną książką jest „The Last Song”. Napisał ją Nicholas Sparks. Książka opowiada historię siedemnastoletniej dziewczyny Ronnie. Nastolatka musi spędzić całe lato ze swoim ojcem , z którym nie utrzymuje kontaktu . Jej ojciec, Steve , stara się odbudować relacje z córką. Wykorzystuje do tego jedyne co ich łączy – muzykę. W międzyczasie Ronnie poznaje chłopaka, Willa, w którym się zakochuje. Książkę czyta się fantastycznie. Cała historia jest niezwykle ciekawa. Polecam tę powieść każdemu.

Mein Lieblingsbuch ist "The Last Song". Es wurde von Nicholas Sparks geschrieben. Das Buch erzählt die Geschichte siebzehnjährigen der Mädchen Ronnie. Eine Jugendliche muss verbringen den Sommer mit seinem Vater, der nicht beibehält Kontakt. Ihr Vater, Steve, wird versucht, die Beziehung zu seiner Tochter wieder aufzubauen. Er benutzt sie nur, was sie gemeinsam haben - Musik. Währenddessen trifft Ronnie einen Jungen, Will und sie verliebt sich in ihn. Das Buch liest sich fantastisch. Die ganze Geschichte ist sehr interessant. Ich empfehle dieses Roman an Dritte weiter.
No mamy ten tekst. Nie jestesmy tez dobrzy z niemieckiego. Naucz sie tego na pamiec.
No, i polazła do niebiewskich, puszczalska. Lenistwo najczystszej wody.
http://forum.na-gie.pl/viewtopic.php?f=12&t=2330
I, Japanese zrobił Concerto Grosso!
edytowany przez irkamozna: 07 sty 2013
ide zobaczyc rodowity ma jeszcze pare stykow to jak mnie wyrzuca to wezme jego
wejdź przez anonymouse, czego się tak durnowato trzaskasz?
edytowany przez irkamozna: 07 sty 2013
nie moge przeczytac co japa napisal zameldowalam sie
Anonymouse!
Kapito?
Czego się meldujesz, kartonie? Aby poczytać?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie