streszczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Bardzo proszę osobę cierpliwą o sprawdzenie mojego streszczenia filmu.
Udo Struutz und seine Familie reten eine Reise nach Italien an. Er will alles Orten sehen die Goethe beschreibt in seiner Buch ‘Italien Reise’. Sie fahren mit dem Trabant Schorsch. Der erste Reiseetappe ist in Regensburg. Die Hauptpersonen besuchen Udo’s Schwager und seine Familie. Dann wird Schorsch transportiert nach Rom bei Autofahrer. Da stehlt Dieb Kamera und Udo’s Ehefrau Rita und ihre Tochter Jacqueline suchen diesen Dieb. Sie verbringen Zeit im exclusiv Hotel. Udo schlaft im dem Auto wenn junge Madchen wollen to Party mit Udo fahren. Er mit dem Auto hinuterfahren. Der Trabant ist zestort. Am Morgen die Familie treffen und fahren nach Neaple ab. Da wollen Sie eine Foto machen wenn Schorsch fallt. Die Familie ist unglucklich weil Trabant als Familienangehöriger war. Am Ende Trabi wird im Busch versteckt. Die Familie ist glucklich und fahren nach Hause ab.

nie idzie cierpliwie - straszna sieczka bez niemieckich liter.
jednak czy pomimo tej sieczki mógłby to ktoś sprawdzić? mogę się odwdzięczyć pomocą z angielskiego.
Cytat: dreamfighter
jednak czy pomimo tej sieczki mógłby to ktoś sprawdzić? mogę się odwdzięczyć pomocą z angielskiego.

mogłabyś się czymś innym odwdzieczyć
nie wiem co ma znaczyć ten wpis. MysteryMan mogę pomóc z czymś związanym z językiem angielskim. Jednak jeżeli twój wpis jest dwuznaczy to w internecie jest mnóstwo stron, które pomogą ci w twoim problemie.
nie wiem co ma znaczyć ten wpis. To jest wszystko dla ciebie po prostu za trudne. Nie wszyscy muszą umieć niemiecki. MysteryMan mogę pomóc z czymś związanym z językiem angielskim. Jednak jeżeli twój wpis jest dwuznaczy on jest wieloznaczny, ale tylko dla inteligencji to w internecie jest mnóstwo stron, które pomogą ci w twoim problemie. No, to idźże na te strony, co się będziesz pipać w szczypę? Czego się tu nagle tak rzucasz? My tu całkiem przypadkowo od niemieckiego. Niespodziewajka, co?
inteligencja? nie widzę tutaj żadnej inteligentnej odpowiedzi na mój post oprócz ubliżania mojej wiedzy i inteligencji. Żadna niespodziewajka to dla mnie nie jest.Widziałem już wiele postów w których ludzie jadą innym za to, że nie znają języka szkoda tylko, że podnoszą sobie swoją wartość kosztem innych. ŻAŁOSNE.
nie wiem co ma znaczyć ten wpis. MysteryMan mogę pomóc z czymś związanym z językiem angielskim. Jednak jeżeli twój wpis jest dwuznaczy to w internecie jest mnóstwo stron, które pomogą ci w twoim problemie.

a na których sie ogłaszasz?
Witam! Bardzo proszę osobę cierpliwą o sprawdzenie mojego streszczenia filmu.
Udo Struutz und seine Familie treten eine Reise nach Italien an. Er will alle Orte sehen die Goethe in seinem Buch ‘Italienische Reise’ beschreibt. Sie fahren mit dem Trabant "Schorsch". Die erste Reiseetappe ist Regensburg.

I tak, oglądałem ten film zaraz jak wyszedł.
edytowany przez MysteryMan: 16 lis 2013
Temat przeniesiony do archwium.

»

Dla początkujących