Trzy krótkie teksty, oferta

Temat przeniesiony do archwium.
Mam do sprawdzenia trzy krótkie teksty 1[tel]słów. Z pewnością jest w nich dużo błędów, teksty tworzone z pomocą translatora. Przewiduje wynagrodzenie, zainteresowanych proszę o wiadomość
Niemożliwe? Wynagrodzenie? Jak chcesz płacić? W naturze?
Cytat: n3ml
Mam do sprawdzenia trzy krótkie teksty 1[tel]słów. Z pewnością jest w nich dużo błędów, teksty tworzone z pomocą translatora. Przewiduje wynagrodzenie, zainteresowanych proszę o wiadomość

tłumaczone za pomocą translatora, to znaczy, ze trzeba tłumaczyć od początku
Jak dobrze napisane po polsku, to może nie trzeba?
Ale, kto to dzisiaj potrafi?
Nie do końca. Teksty to ogólnie kawałki zdań z większych artykułów w języku źródłowym niemieckim. Pewna część z pomocą translatora. Błędy będą dotyczyły raczej składni i rodzajników.
Artykuły z poziomu B1. Całość nie powinna zająć więcej niż pół godziny osobie z dobrą znajomością języka. Ja niestety taką nie jestem.
Co "nie do końca"?
No, co?

Może wreszcie zdecydujesz się i powiesz, w którą stronę trzeba sprawdzać?
Bo, coś mi tu za dużo gaworzysz.
Nie znasz polskiej składni i rodzajników?
No, kurde, co to za gadanie o d..e Maryni?
Większe fragmenty i kawałki zdań na 1[tel]słów? Toż piszesz brednie!
Taka ilość słów, to jest NIC!
edytowany przez niuniel: 01 cze 2014
sprawdz wiadomości PW
Cytat: Pimmel
sprawdz wiadomości PW
nic nie sprawdzam. Albo rypka, albo cipka.
Opis majla do kolegi z Austrii, abo pokoju dla prozaicznego nieuka nie podnieca mnie nawet tangencjalnie.
To nie prawda..
Translator jest dobry, bo tłumaczy bardzo przystępnie, prostym językiem. a nie tak jak niektórzy walą jakimiś dziwadłami z kosmosu wziętymi. No, ale to fakt, trzeba nim się umieć posługiwać..

oo jakie rozkazy tu się pojawiają. "sprawdź" czekaj jeszcze sprawdzę kto ma tu teraz wolne;p "albo."

haha. , przecież to forumm.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia