Kontaktaufnahme - przedstawienie siebie (egzamin B2)

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o sprawdzenie moich wypocin. Jutro mam egzamin :D

Ich heiße Tomasz Pajor. Ich habe 22 Jahre alt. Jetz studiere ich des Bergbau und Geologie an der AGH Wissenschaftlich Technische Universität in Krakau. Ich bin in dritten Semester
Ich vermite eine Wohnung mit den 4 Kollegen. Ich interessiere mich für alte Autos und Musik. Main Hobby ist das Sammeln von alten Musik-Verstärker, Tonbandgeräten und Kassetten. In meiner Freizeit mag ich die Saxophon spielen, hören Musik und mein Auto waschen. Ich lerne Deutschsprache seit 9 Jahre. Im Sommerferien möchte ich nach Deutschland fahren, denn ich noch nie dort gewesen.

B2?
http://de.pons.com/%C3%BCbersetzung?q=mam+20+lat&l=depl&in=&lf=pl
nie przejmuj się, jak wykładowca/czyni będzia miał/a dobry dzień, to zdasz (ale nie dlatego, że coś umiesz)
powodzenia
Zdałeś?
Mam o 18 15 , wczoraj pisalrm pisemny i byly mega trudne zadania . To co napisalem jest w miare poprawne ?
Ooo, to nie masz czasu nawet na czytanie poprzednich wpisów... Taki stretcz...
No tak, jest stres jak cholera .Moze ktos rzucic fachowym okiem na ten moj tekst ? Wydaje mibsie ze jest kilka bledow
Cytat: tomek470
No tak, jest stres jak cholera .Moze ktos rzucic fachowym okiem na ten moj tekst ? Wydaje mibsie ze jest kilka bledow
Nambsie też troszeczkę wydawało i napisaliśmy nabsze zdanie.
Czekajcie . Pisze co prawda z telefonu ale nie widze zadnej poprawy tego tekstu
Gdzie moge zobaczyc ta poprawe ?
Cytat: tomek470
Czekajcie . Pisze co prawda z telefonu ale nie widze zadnej poprawy tego tekstu
No, to masz zepsuty teflon.
Mam prosbe mohlby ktos skopiowac ten tekst poprawiony i wyslac na [email] jeszcze kurde takie korki ze nie wiem czy zdaze na ten exam
aaa, to już inne zadanie.
Musisz czekać.
Korki powinienieś wziąć bezwględnie.
zdałeś?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia