prosze o sprawdzenie sam pisałem niektórych słów!!niektórych słów nie mogłem znależć może byc prościej napisane tylko poprawnie prosze bo mam już 4 jedynki chodze do gimnazjum i jak dostane następną :(:(
Jakie wady i zalety ma film dubbingowy w porownaniu z oryginalna wersja filmu :
Nicht eine trennbare Frage zeitgenössisch fiilmu ist eine Nachsynchronisation.Mein er viele Vorzüge .Ein Film ogólnoświatowy ,erhältlich wird für jeden , er vergrößert sich dieses jesgo popularnośc sowie er vermehrt Gewinne .Von China nach dem Mexiko aller können ihn begreifen.Stehen bleiben sie ogólno dotsępny , begriffen für jeden .universal.Gegebenen Kulture krakuje er kann machen berühmt . zu zeigen schön also üben aus es kann auch Funktionen der Werbung ! Aber man kann durchdringend indem analysieren dieses Thema feststellen dass hat auch gewiss Minus eine Zunge er schwingt aus nicht darstellt einer Besonderheit isntieje auch eine Gefahr der schlechter Nachsynchronisation ein Film kann einen Charakter und Anweisung verlieren.
tak chciałem mneij więcej napisac nie wiedziałem co napisac i wymyślałem jeśli ktoś by był tak miły nawet napisać od początku jakby to było knieczne prosze!!
Nie odłączną kwestią współczesnego fiilmu jest dubbing.Ma on wiele zalet .Film staje się ogólnoświatowy ,dostępny dla każdego ,zwiększa to jesgo popularnośc oraz pomnaża zyski .Od Chin po Meksyk wszyscy mogą go zrozumieć.Staje sie ogólnodotsępny , zrozumiany dla każdego .uniwersalny.Kulture danego krakuje może rozsławić . pokazać piękną więc pełnić może także funkcje reklamy ! Jednak można też bardziej wnikliwie analizując ten temat stwierdzić że ma także pewne minusy język zanika nie przedstawia odrębności isntieje też niebezpieczeństwo złego dubbingu film może stracić charakter i przekaz.