PROSZE POMÓŻCIE

Temat przeniesiony do archwium.
No bo nie mam za bardzo pomysłu jak napisać list do przyjaciela który zmienił swój styl i mam się go zapytać jak zareagowali na to jegi znajomi, mam w tym liści erównież zawrzeć żę ja też zmieniłam swój styl, czy jestem zadowolona z tych zmian i czy posłuchałam się rad wizazystki. Jak dla mnie to niewiem za bardzo o czym tu pisać żeby zajęło to aż 12[tel]słówek. NApisałam juz troche ale się zacięłam i niewiem co dalej mam pisać... PROSZE POMÓŻCIE CHOCIAŻ TROCHE :( uciesze się z każdego zdania...;) z góry dziękuje
my tez ucieszymy sie z kazdego twojego zdania po niemiecku:)
Czy w takim razie mógłby mi ktoś sprawdzić to co juz napisałam i ewentualnie coś dopisać: oto to co napisałam!

Ich freue mich über deinen Brief. Ich habe dich vor langem nicht gesehen. Als ich von deinen Wahnsinn erfuhr, dachte ich, dass du scherzest. Ich wusste nicht, dass du Mut fassen kann. Ich bin sehr gespannt, was verursacht, dass du sein Stil geändert hast. Ich muss zu erkennen, dass ich mich auf dieser Schwachzug nicht leisten kann. Ich bin voll eine Bewunderung. Und was haben deine Bekannten auf deinen neuen Image reagiert? Ich muss dir sprechen, dass ich uach kleinen Änderung gewagt habe.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie