List-Przetłumaczcie Prosze

Temat przeniesiony do archwium.
Na wstępie mojego listu chciałbym cię przeprosić za to że tak długo nie pisałem. Chciałbym ci złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się twoich urodzin. W następnym liście napisz więcej co tam się dzieje u ciebie bo ostatnio niewiele tego było. W tym roku moi rodzice wysłali mnie na obóz sportowy, niebyłym z tego zbyt zadowolony ale pojechałem. Przebywał tu już dwa tygodnie jeszcze przede mną kolejne dwa tygodnie męczarni. Głównie na obozie gramy w piłkę, biegamy po lesie i pływamy po jeziorze łódkami. Dzień zaczynamy od pobudki o 6 rano śniadanie później bieg obiad czas wolny potem ćwiczenia fizyczne i wreszcie kolacja i do łóżka. Po tym obozie moja kondycja widocznie się poprawiła. Moi koledzy w większości interesują się piłką nożną jest paru którzy wolą siatkę. Podczas wędrówek zwiedziliśmy wiele ciekawych miejsc szczególnie zapad mi w pamięć pomnik nieznanego żołnierza. Bardzo mnie zainteresowały te zabytki i myślę że tam jeszcze nie raz wrócę. I to chyba wszystko co chciałbym ci opowiedzieć resztę opowiem ci jak się spotkamy.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego